365 - et år i haiku

UDGIVELSESDATO 21-08-2019
FORFATTER Kim Skotte
ISBN 9788792976413
FILSTØRRELSE 1,92 MB
FILNAVN 365 - et år i haiku.pdf
Defalske9ere.dk 365 - et år i haiku Image
En spontant opstået tanke er blevet omsat til tre hundrede femogtres haikudigte: Et hver dag i løbet af året 2018; et på hver side i en samling af komprimerede sanseglimt der forsøger at fange nuet i strakt galop.Fjerne rejsende et flys flænge i himlenlydløs ravageEn bog hvor det dybsindige bogstaveligt talt står side om side med det hverdagsagtige, og det universelle side om side med det lokale, ikke mindst observeret gennem et vindue i Ryesgade på Nørrebro og i en kolonihave på Amager. En bog hvor digtene vandrer på siderne i takt med året der går.”I stedet for digte med tilløb og dybdeløb fik jeg lyst til at skrive en slags sansedagbog. En registrant. En fortælling om et år. Et år uden fokus på særlige begivenheder. Uden politik og personlige kriser. Mit år og alligevel ikke mit år. Et år, som måske takket være haikuformens begrænsninger ville blive et år, som alle og enhver ville kunne spejle sig i.” (Efterord, s. 416)
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse 365 - et år i haiku-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kim Skotte. Med webstedet defalske9ere.dk læses 365 - et år i haiku online nu så nemt!

365 - et år i haiku | Arnold Busck

Det blev til bogen »365 - et år i haiku«, der udkom for kort tid siden. Nu kan du møde Kim Skotte hos Skotte & Stentoft på Sorø Station den 14. november klokken 19. Ved arrangementet vil Kim Skotte fortælle om, hvordan og hvorfor han blev haiku-digter og komme med sit bud på, hvorfor også du kunne have nytte og fornøjelse af at betragte verden med haiku-brillen på.

365 - Et År I Haiku af Kim Skotte - Hæftet Bog - Gucca.dk

Det er blevet til en række smukke sanseglimt, hvor digterne flyder af sted i takt med året. Jeg er dybt begejstret, og vil gemme bogen og læse et digt dagligt. Hverdagen fortjener altid universelle og poetiske nedslag, der maner til reflektion. Kim Skotte: 365 - et år i haiku, Forlaget Republik, august 2019, 424 sider.

RELATEREDE BØGER

Som jorden nu
Solopgang over Kina
Gestapo
Eftersmag
Alene!
Perledyr
Panttivankidraama ja kaappaus
Tornfuglene
Vi kører knallert
Margrethe den Anden
Lidenskab for liv
Som blad i høst
Grafisk design kursus
LYT TIL KROPPENS STÆREFLOK
Beautiful bitch