Før stormen

UDGIVELSESDATO 18-09-2012
FORFATTER Michael Katz Krefeld
ISBN 9788711396285
FILSTØRRELSE 4,28 MB
FILNAVN Før stormen.pdf
Defalske9ere.dk Før stormen Image
I de mindste byer findes de største hemmeligheder.Nogle gange så store, at det er nødvendigt at dræbe for at bevare dem.Den unge danske læge Maja Holm flygter til en afsides norsk kystby efter et forlist parforhold. I en blanding af døgnlange vagter og medikamenter fra sin egen lægetaske er hun ved at køre sig selv i sænk.Da en af hendes patienter dør af en overdosis, aner Maja, at der ligger mere bag. I sin søgen efter svar indleder hun et umage samarbejde med den lokale tv-journalit Stig Norland. Sammen begynder de to at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind.Snart må Maja sande, at hun også selv er i fare. For under byens overflade huserer magtfulde kræfter. Kræfter der vil gøre alt for at gennemføre deres ambitiøse og omfattende plan for byen.Før stormen er en intens thriller om mord og kynisme. Om det enkelte individ der skal ofres til fordel for de manges overlevelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Før stormen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Michael Katz Krefeld. Med webstedet defalske9ere.dk læses Før stormen online nu så nemt!

michaelkatzkrefeld.dk

Det er min klare opfattelse, at der er utrolig stille, og det kan godt være, at det er stilhed før stormen. Men det kan også rent faktisk være et udtryk for, at de unge passer på hinanden ved at være hver for sig. Søren Mønsted Krog, daglig leder, Sted1. Frygteligt på alle måder.

Stille før stormen - Amin Jensen - YouTube

Sygeplejerske på OUH: Det er stilhed før stormen. Bettina Trettin var ikke i tvivl om, at hun skulle melde sig til at tage sig af coronapatienter på Odense Universitetshospital

RELATEREDE BØGER

Ræven var allerede dengang jægeren
Femten historier
Fra Piazza del Popolo
Døden lyver aldrig
Alt for tæt på
Good Me Bad Me
Besatt av Owen Gray
Ikke at ville se
Som vanvid
Postkort fra Grækenland
Niels Sandbjerg og Jæger-Hans
Blomsternes hemmelige sprog
Schwarzwald Nord
Tarzan og det tabte rige
Venlige øjne på dig selv
Axel Honneth
Business Energy - Mehr Erfolg, Zeit und Geld durch geschicktes Energie-Management
Under Indian Skies
Danza de la muerte y otros - dramatizado