Kunstneren og kvægbaronen

UDGIVELSESDATO 01-09-2013
FORFATTER Margaret Way
ISBN 9789150781434
FILSTØRRELSE 4,85 MB
FILNAVN Kunstneren og kvægbaronen.pdf
Defalske9ere.dk Kunstneren og kvægbaronen Image
Kunstneren og kvægbaronenDa hun stiger ud af flyet, midt i Australiens ødemark, føler Sienna Fleury det, som om hun er kommet hjem. Det dramatiske landskab fortryller hendes kunstneriske sanser, men den mest potente tiltrækning er den mand, der er herre over det hele. Blaine Kilcullen.Som velhavende kvægbaron kan Blaine vælge og vrage mellem passende kvinder, der kæmper om hans opmærksomhed, men ingen har nogensinde holdt hans interesse fanget som Sienna. Med sine ravøjne og rødbrune hår er hun den smukkeste kvinde, han nogensinde har set!Alligevel kan han ikke glemme, hvorfor hun er i hans land. Hun repræsenterer hans afdøde brors kone og hendes krav på Kilcullen-familiens formue.Mistys drømmeSkolelæreren Misty Lawrence har boet hele sit liv i Banksia Bay og har i hemmelighed drømt om at rejse til fjerne steder. Netop som det synes inden for rækkevidde, træder høje, mørke og skønt solbrændte Nicholas Holt ind i hendes klasseværelse med sin lille søn Bailey og en kvæstet spaniel på slæb.Misty forelsker sig hovedkulds i alle tre, men hendes ønskeliste kalder stadig. Misty må beslutte, om hun skal følge sine drømme eller sit hjerte? For en pige kan vel ikke få det hele, kan hun?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kunstneren og kvægbaronen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Margaret Way. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kunstneren og kvægbaronen online nu så nemt!

Kunstneren og kvægbaronen /Mistys drømme - Margaret Way ...

Amerikansk westernkomedie fra 1963. (McLintock!) Prærieflækken McLintock har taget navn efter kvægbaronen G.W. McLintock, der ejer det meste af byen og jorden omkring den. G.W. nyder stor respekt i området og frygter intet i denne verden - det skulle da lige være hans kone, rappenskralden Katherine.

dørmåtte - Wiktionary

Kunstneren og kvægbaronen /Mistys drømme (Forfatter: Margaret Way, Forlag: Harlequin, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9789150781434)

RELATEREDE BØGER

Nye sprog, nye verdener
Lego-guld
Senseis mappe
I Mors butik
Situationistisk Revolution 1 — 3
Exploring Everglades National Park and the Surrounding Area: A Guide to Hiking, Biking, Paddling, and Viewing Wildlife
Tyrkisk forretningssprog
En royal henvendelse
Poems of William Blake
Kom, maj
Magtens pris
Naturmedicin '98