Ta' dit liv tilbage

UDGIVELSESDATO 23-03-2017
FORFATTER GustavSalinas
ISBN 9788740038972
FILSTØRRELSE 6,57 MB
FILNAVN Ta' dit liv tilbage.pdf
Defalske9ere.dk Ta' dit liv tilbage Image
Kendt fra tv-programmer som ’For lækker til love’ og ’Gustav og Linse på udebane’ har Gustav Andersen Salinas opbygget en kendis-karriere, som få andre danskere har kunnet gøre ham efter.Ugentligt er Gustav i de landsdækkende medier, og hver dag følges han af omkring 400.000 danskere, fortrinsvis kvinder, på Facebook og Instagram, hvor han deler ud af sit livs tankevækkende oplevelser og morsomme øjeblikke.Som sin gode veninde Linse har Gustav formået at holde sig på toppen i en branche domineret af døgnfluer. Og som Linse er Gustav også meget mere end reality-tv og røde løbere. For Gustav har en mission: At gøre overvægtige danskere glade for sig selv og deres liv. Et behov, der er enormt bl.a. blandt hans mange følgere.Baseret på sine egne erfaringer fra kamp mod spiseforstyrrelser og ensomhed, sin uddannelse som personlig træner, kostvejleder og coach samt utallige timer i træningscentret – alene og med sine klienter – giver Gustav læseren kørekortet til at lægge de overflødige kilo, det dårlige selvværd og selvleden i støvet bag sig.Ta' dit liv tilbage er ikke en almindelig træningsbog. Gustav griner, græder og kæmper sammen med sine læsere. Alt sammen uden ødelæggende dårlig samvittighed, de sædvanlige forbud og stramme restriktioner, der er sendt på pension. I Gustavs verden må læserne gerne spise slik og chokolade, og de må gerne spise sig mætte!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ta' dit liv tilbage er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter GustavSalinas. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse GustavSalinas bog online og også downloade det gratis!

Ta dit liv tilbage af Gustav Salinas | Bog & idé

#21: Ta' ansvaret for dit arbejdsliv tilbage. I denne episode handler det om dit arbejdsliv. Om det gode arbejdsliv. Ifølge stressforeningen er 35.000 sygemeldt pga. psykisk dårligt arbejdsmiljø og 430.000 oplever dagligt symptomer på stress. Det er høje tal! Hver 4. voksen dansker har oplevet alvorlig stress (Velliv foreningen), mange kan ikke se meningen med deres arbejde, og ...

Ta' dit liv tilbage - E-bog af Gustav Salinas, Søren ...

Ta' dit liv tilbage er ikke en almindelig træningsbog. Gustav griner, græder og kæmper sammen med sine læsere. Alt sammen uden ødelæggende dårlig samvittighed, de sædvanlige forbud og stramme restriktioner, der er sendt på pension. I Gustavs verden må læserne gerne spise slik og chokolade, og de må gerne spise sig mætte!

RELATEREDE BØGER

Hymne til Hermes
Teopædopgaven
Skal jeg fortælle dig om diabetes 1?
Hjältar och skurkar
Judas
De lyse nætter
Spørg naturlægen I
History of the American Guitar: 1833 to the Present Day
FC Fodboldvenner 9 - Venner for altid
Seks singler
Agent Storm