Sværdets forbandelse

UDGIVELSESDATO 24-08-2011
FORFATTER Peter Gotthardt
ISBN 9788711406632
FILSTØRRELSE 7,27 MB
FILNAVN Sværdets forbandelse.pdf
Defalske9ere.dk Sværdets forbandelse Image
En lille flok elvere er havnet i en fjern og fremmed verden. Deres største ønske er at komme hjem. Men de har en lang og farefuld rejse foran sig …Elverne er kommet til et rige, hvor der hersker stor sorg. Landets konge er blevet forhekset og ligger i en dødlignende søvn. Anemone forsøger at befri ham og bryde det blodige sværds forbandelse. Men hun kan ikke klare det uden hjælp fra sine venner.Sværdets forbandelse er fjerde bind i serien om Elverdronningens børn. Lydbogen er indlæst af Arvid Nielsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sværdets forbandelse-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Gotthardt. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sværdets forbandelse online nu så nemt!

Elverdronningens børn 4: Sværdets forbandelse

Sværdets forbandelse. Lån på biblioteket. Bog Sværdets forbandelse Af Henrik Einspor ( 2000) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Karls kammerater mener, at ...

Elverdronningens børn 4: Sværdets forbandelse - Lydbog ...

Sværdets forbandelse. Af Peter Gotthardt (2011) Fantasy. Anemone opdager et slot, hvor hun finder landets dronning og konge. En fjende har forrådt kongen, der ligger døende. Dronningen fortæller historien om landet, der nu er i sorg.

RELATEREDE BØGER

Jeg ka' ikke li' bøger mere!
På sporet af
Rejsen til Hell
Kamp til stregen
Det der bare måtte siges...
Planen
Som dig selv
Så havde helvede rejst sig
Markisens brud
Meget mærkelig morgen
Bengtas tid