Løgnens hus

UDGIVELSESDATO 29-05-2018
FORFATTER Elly Griffiths
ISBN 9788712055532
FILSTØRRELSE 1,31 MB
FILNAVN Løgnens hus.pdf
Defalske9ere.dk Løgnens hus Image
Ruth Galloway bliver tilkaldt, da en gruppe bygningsarbejdere under nedrivningen af et forfaldent hus i Norwich finder barneknogler under et dørtrin. Kraniet mangler. Er der tale om en rituel ofring eller et overlagt mord? Sammen med vicekriminalkommissær Harry Nelson indleder Ruth en efterforskning af sagen, og det viser sig, at huset er et tidligere børnehjem ledet af en katolsk præst. Og at to børn forsvandt for 40 år siden og aldrig blev fundet igen.Men mørke kræfter forsøger at forpurre efterforskningen, og snart står det klart, at Ruth og Nelson har pustet liv i en tilsyneladende glemt forbrydelse, som nu kan få dødbringende konsekvenser…Løgnens hus er anden bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Løgnens hus blev skrevet den 29-05-2018 af forfatteren Elly Griffiths. Du kan læse bogen Løgnens hus i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elly Griffiths.

Løgnens hus PB | Arnold Busck

Løgnerens hus af Katrine Nørregaard. Af Anne Juul Andersen. Skribent. 02 jan.17 Anmeldelse Løgnerens hus af Katrine Nørregaard. Facebook Tweet Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer; God debutroman om familiehemmeligheder og kærlighed på tværs af generationer. Velfortjent og velskrevet vinder ...

"Løgnens hus" af Elly Griffiths - Krimifan

Løgnens hus er anden bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie. Anmeldelser og omtale "Jeg havde meget store forventninger til denne (…) og jeg kan garantere at mine forventninger er blevet indfriet og mere til.

RELATEREDE BØGER

Barbies morddröm
En overkomplet
Värdetransportrånet i Stora Höga
Er du ked af det, Sniff?
Unusual Hotels of France
Mine syvogtyve sansers elskede
Ecuador
Flugan Sune #2: Flugan Sune får smäll
Kortsamleren
Saa er jeg fri
Mig og Julle
Bear and Deer
Tim & Thomas: Den hjemsøgte landsby
Kampen om Tyskland
Nr. 0
Må vi så få ro
Kvalitative analyser