Telefon

UDGIVELSESDATO 05-09-2018
FORFATTER Ida Jessen
ISBN 9788702262766
FILSTØRRELSE 6,24 MB
FILNAVN Telefon.pdf
Defalske9ere.dk Telefon Image
Lisa har tidligere været præst i Hvium. Nu bor hun i København og er tilknyttet en telefontjeneste hvor folk anonymt kan ringe ind. En aften er der en stemme i røret som river op i den 15 år gamle tragedie, hvor Lisas syvårige søn blev dræbt af en flugtbilist. Telefon er en selvstændig fortsættelse af Ida Jessens Hvium-bøger Den der lyver, Det første jeg tænker på og Børnene.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Telefon blev skrevet den 05-09-2018 af forfatteren Ida Jessen. Du kan læse bogen Telefon i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ida Jessen.

Call me - Mobiltelefoner, mobilt bredbånd, abonnement og ...

Du vil elske din telefon. Det gør din pc også. Få øjeblikkelig adgang til alt, hvad du kan lide på din telefon, direkte på din pc. Sammenkæd din Android-telefon og pc for at få vist og besvare dine sms-beskeder uden besvær, få adgang til dine foretrukne mobilapps* og modtag og administrer telefonbeskeder direkte på din pc.

Landekode og landekoder til telefonopkald og SMS

Du kan altid på de nyeste og bedste smartphones til konkurrencedygtige priser hos 3. Køb din nye mobil alene eller sammen med et stærk mobilabonnement og afdrag den over 10, 20 eller 30 måneder.

RELATEREDE BØGER

Tåge over Darjeeling
Remis
Maden i mit liv
Alt om undulater
Socio-materielle dynamikker i urbane byrum
Alting har sin pris
Mrs. Bridge
Dommedag og alle de andre dage
Det uperfekte menneske Et hus er mere end en ting
Sixty-Four - erotisch verhaal
Fortællingen om Universet
De två trädgårdarna
Mørkt stof 1 - Nedtælling
Østjylland
Men først brød