Monstret i kælderen

UDGIVELSESDATO 01-01-2013
FORFATTER Karsten S. Mogensen
ISBN 9788777195587
FILSTØRRELSE 7,69 MB
FILNAVN Monstret i kælderen.pdf
Defalske9ere.dk Monstret i kælderen Image
Lix:15Lettal: 19Denne bog i serien er skrevet af Karsten S. Mogensen, forfatteren til'Krimi serien 1-8' og flere andre bøger i Solo serien.Klaus og hans to kammerater, Kaj og Sven, bliver drillet af den større ogældre dreng, Torben, der tyranniserer de tre drenge i boligblokkene, hvor debor. En dag bestemmer de tre drenge sig for at sætte en stopper fordrillerierne en gang for alle. De har en plan.Men den forløber ikke helt som planlagt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Monstret i kælderen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Karsten S. Mogensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Karsten S. Mogensen bog online og også downloade det gratis!

Solo Serien 9: Monstret i kælderen, E-bog • Se priser ...

Monsteret i kælderen. 4.11 46 5 Forfatter: Dennis Jürgensen Oplæser: Torben Sekov. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Folk som har læst en eller flere af mine bøger, siger ofte at de føles meget visuelle. Det er som at læse en film. For mig er det som at skrive en film.

Monsteret i kælderen af Dennis Jürgensen som bog

Monsteret i kælderen. Af Dennis Jürgensen . 99,95 kr. Læg i kurv. Monsteret i kælderen af Dennis Jürgensen (Hæftet) Læs et uddrag Pris. 99,95 kr. Se Lagerstatus i butik Læg i ... Monsteret tramper op ad trappen til første sal og nærmer sig Timmys dør.

RELATEREDE BØGER

Lean, JIT og Six Sigma på dansk
Kuldegys
Systemforvaltning
Manden med et hjerte af jern
Drageherren Bind 8 Gode kræfter samles
Mange slags dyr
Mødre er farlige med knive
Habiba & andre noveller
Døden ved vand
Skurke
Brännande skuld: Avsnitt 5
Sagde du noget, kælling
De som vågade
Snehvide skal dø
Tæppehandlerens død
Gole wszech czasów
Min mands hustru