Eventuelle pårørende

UDGIVELSESDATO 04-06-2010
FORFATTER Dorthe de Neergaard
ISBN 9788702095838
FILSTØRRELSE 10,66 MB
FILNAVN Eventuelle pårørende.pdf
Defalske9ere.dk Eventuelle pårørende Image
Helle er en stille eksistens, hjemmehjælper i København og forbi den tidligste ungdom. Hun har et udviklet omsorgsgen og tager sig af andre, mens hendes eget følelsesliv er tilknappet. Om dagen lever hun gennem de gamle og svagelige mennesker, som hun passer. Helle næres af deres fortællinger og spejler sig i deres liv. Men ingen får mulighed for at komme tæt på hende. Ikke før hun får anvist en yngre tilskadekommen mand, der formår at åbne nogle af hendes lukkede døre. Når Helle er alene, indsamler hun døde fugle rundt omkring i byen, anbringer dem i sin frostboks derhjemme for siden at begrave dem efter mørkets frembrud på Assistens Kirkegård. Dette ritual præger hendes dage, ligesom synerne gør det om natten, når hun ikke kan sove og ser pigen Anna Iben for sig. Men hvem er denne pige, og hvorfor studser Helle en dag over en dødsannonce, som efterlyser eventuelle pårørende til en nyligt afdød kvinde?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Eventuelle pårørende blev skrevet den 04-06-2010 af forfatteren Dorthe de Neergaard. Du kan læse bogen Eventuelle pårørende i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Dorthe de Neergaard.

Eventuelle Pårørende Af Dorthe De Neergaard, E-Bog ...

I 2013 bevilgede vi 250.000 kr. i støtte til fotografen Tina Enghoffs projekt "Eventuelle pårørende", der gennem udstilling, bog og paneldebat satte fokus på den ensomhed og isolation, som ofte opstår i storbyen.

PDF Region Hovedstaden - Kommunikationsaftale

Eventuelle pårørende. Roman for voksne, Gyldendal Del på: Se alle udgivelser. Næste udgivelse. Lignende udgivelser. Sten Bliver Maskot Forlag: Udgivelsesår: Filippa og Troldmanden Forlag: Udgivelsesår: Græsset er også grønt i Negevørkenen Forlag: Litera Udgivelsesår: 2003.

RELATEREDE BØGER

Forvaltningsret - prøvelse
Livsglæde og livsmod
Christmas Eve's Cookbook
Fyre & Flammer 8 - Fyre & Flammer og forbudte fristelser
Efter Oz
En dagdriverskas anteckningar
U3
Aftenlys
Soldaten og Jenny
Klimamad
Rejse i Sovjetunionen