Voldtægt

UDGIVELSESDATO 06-06-2018
FORFATTER Torben Nielsen
ISBN 9788726034264
FILSTØRRELSE 3,39 MB
FILNAVN Voldtægt.pdf
Defalske9ere.dk Voldtægt Image
'Hun rystede over hele kroppen. Politifolkene forekom hende at være glubske ulve, der ønskede at sønderdele hende og udstille resterne til fri beskuelse for en offentlighed, som hun vidste stod parat ...'Stærke kritiske røster har løftet sig mod politiets påståede skeptiske holdning over for kvinder, der anmelder voldtægt. Torben Nielsen viger ikke uden om dette problem i sin bog, men lader skånselsløst lyset spille i alle facetter – og mod et panel af nævninge, som han klæder af til skindet for at give læserne lejlighed til selv at votere – og rystes.Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterære debut med bogen 'Gry. Historien om et pindsvin', som udkom i 1970. Herefter udgav han både børnebøger såvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for årets bedste krimi for bogen 'Nitten røde roser' (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islæt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to årtier.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Voldtægt blev skrevet den 06-06-2018 af forfatteren Torben Nielsen. Du kan læse bogen Voldtægt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Torben Nielsen.

Voldtægt | Sermitsiaq.AG

Oversættelse for 'voldtægt' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Kapitel 7: Straffelovens § 216 - voldtægt ...

Voldtægt er aldrig offerets skyld. Og en forståelse af, at sex uden samtykke er voldtægt, er et første skridt på vejen til at ændre sådanne skadelige fordomme. Alkohol og stoffer kan aldrig retfærdiggøre voldtægt; Sex med en person, der ikke er i stand til at give samtykke på grund af alkohol eller stoffer, er voldtægt.

RELATEREDE BØGER

Carl Laemmle
Kiowa-sporet
O srebrnej łyżce
Verbotene Stadt
Tonje Glimmerdal
Gode foreldrerelasjoner : skole-hjem-samarbeid i grunnskolen
Prinsesser - med billedramme
Den främmande staden
A Briefer History of Time
Iskolde øjeblikke
FC Fodboldvenner 1 - Ronaldo og Valde
Svenska slott och herrgårdar
Rosen blusser alt