Den sorte hval

UDGIVELSESDATO 07-08-2018
FORFATTER Erik Niels Hansen
ISBN 9788711896402
FILSTØRRELSE 5,78 MB
FILNAVN Den sorte hval.pdf
Defalske9ere.dk Den sorte hval Image
Vincent er gået på opdagelse sammen med André efter en orkan. Da de når frem til en grotte, bliver de nysgerrige, for de er sikre på, at der er noget derinde! Men hvad kan det være? En sværdfisk? En haj? En hval? Det må da bestemt være en hval, mener de. Men da de går tættere på og finder ud af, hvad der rent faktisk er inde i grotten, får de sig noget af en overraskelse.Den danske forfatter Erik Niels Hansen er mest kendt for sine eventyrlige og spændende børnebøger. Han har blandt andet udgivet 'Beviset' (1983), 'Tre pile fra en stålbue' (1981), 'Galionsfigurens hemmelighed' (1978) og 'Hellebard af guld' (1972).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den sorte hval er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erik Niels Hansen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Erik Niels Hansen bog online og også downloade det gratis!

Forskere sætter GPS på hval i Skagen - følg hvalens rejse

Sort humor kunne få vikingerne til at slå sig på lårene og brøle af grin. Humoren blev ofte brugt til at lette den alvorlige stemning under kamp på liv og død. Det kan læses af de islandske sagaer, hvor der ikke er holdt igen med brugen af den groteske humor.

Ny hvalart er en otte meter lang kæmpedelfin ...

Min mosters historier - Den hvide hval Instruktør Tone Mygind Rostbøll Medvirkende Theodor Rostbøll Goldbach Produktion Toolbox Film Det Danske Filminstitut Censur Tilladt for alle Fotograf Søren Bay Klipper Jakob Juul Toldam Rebekka Jørgensen Manuskript Tone Mygind Rostbøll. Vis hele teksten. Mere i Filmdatabasen

RELATEREDE BØGER

Ghita
Emotioner af liv
Fantastiske Feline - Ponymiraklet
Vinduer med tre lag glas
Ved skillevejen
Idioten
Beat
Borgen på Manhattan
Huset i skoven
Strukturalisme
De gyldne riger
Drottning Margot
Asmadæus
Snemanden
Jette
Gennem bjergene