Død mand stå

UDGIVELSESDATO 15-03-2016
FORFATTER Conrad Fields
ISBN 9788702191820
FILSTØRRELSE 9,29 MB
FILNAVN Død mand stå.pdf
Defalske9ere.dk Død mand stå Image
En bog i Gyldendals SPURT-serie: DØD MAND STÅ af danske Conrad Fields er hårdslående fortælling om den 17-årige Sebastian, som ender i ungdomsfængsel efter en alvorlig ulykke.Citat fra bogen:”Du er en køn dreng,” siger hun, inden hun åbner døren. Som om det kan forklare noget. ”Det er altid jer, der kommer mest galt af sted. Alting kommer lettere til jer, og så ender det tit med, at I tror, I er udødelige.”Hun lukker forsigtigt døren efter sig. Mørket omslutter ham helt og aldeles. Han er fuldstændig alene.Om bogen:Sebastian går i 2. g, men det er drømmen om de hurtige penge, som driver ham. To tusind for en iPhone, fire tusind for en mountainbike … en computer, tre par Ray Bans og en iPad. Varerne bliver solgt uden problemer. I weekenden skal den have fuld gas. Damer, drinks og stjålne biler. Ingen overvejelser. Ingen konsekvenser.Men et enkelt øjeblik ændrer alt.Og da virkeligheden rammer, er der ingen vej tilbage …
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Død mand stå-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Conrad Fields. Med webstedet defalske9ere.dk læses Død mand stå online nu så nemt!

Død mand stå af Conrad Fields | Bog & idé

Død mand stå, Conrad Fields, 230 sider, Gyldendal, 2016 Denne bog er et eksemplar fra forlaget. "Du er en køn dreng" siger hun, inden hun åbner døren. Som om det kan forklare noget. "Det er altid jer, der kommer mest galt afsted. Alting kommer lettere til jer, og så ender det tit med, at i tror, i er udødelige."

Død mand stå af Conrad Fields - Plusbog.dk

Lige nu: Mand fundet død - 9 personer anholdt Artiklen fortsætter under annoncen Nordjyllands Politi modtog her til morgen klokken 06.35 en anmeldelse via 112 om en livløs mand på en adresse i Oue ved Hobro.

RELATEREDE BØGER

Game on 3: Kattepine
Jeg er Paddington
Savn mig ikke
Morder antages
Hvad er sex?
Skatten fra havet
Journal X, Afhugget, Rød Læseklub
Min bedste kamp
Nigeria
Hærene
Hævneren slår igen
Kom nu ned på jorden
Styrk den tidlige læring - (dansk)
Die überaus fantastische Reise zum Urknall - Astronomie von Galilei bis zur Entdeckung der Schwarzen Löcher
Ikke at ville se