Biggles og Sorte Elefant

UDGIVELSESDATO 14-05-2018
FORFATTER W. E. Johns
ISBN 9788711971222
FILSTØRRELSE 4,24 MB
FILNAVN Biggles og Sorte Elefant.pdf
Defalske9ere.dk Biggles og Sorte Elefant Image
Cetezulu – eller Sorte Elefant – er navnet på en stor afrikaner, hvis mål det er at gøre sig til Afrikas herre. Med sin bande på 30 indfødte dukker han op overalt på Det Mørke Kontinent, og hvor han end viser sig, efterlader han spor af brutale mord. Han dræber hvide såvel som sorte, stjæler deres kvæg og brænder deres hjem ned til grunden.For chefen for Scotland Yards specielle lufttjeneste er Sorte Elefants rædselsregime efterhånden blevet et næsten uløseligt problem, og han tilkalder derfor Biggles, der lover at tage til Afrika med sine to venner Ginger og Algy. De tre modige venner starter deres maskiner og flyver til Uganda i Centralafrika. De aner først ikke, hvor de skal søge Sorte Elefant, men snart kommer de i forbindelse med hans dødsfjende, Mishu, som leder dem på sporet. Det skal imidlertid blive det hidtil mest uhyggelige togt, de tre venner har været ude på. Farlige nætter i bambusskovene og sumpene venter dem, mens Sorte Elefant og hans bande lurer i det tætte junglekrat.William Earl Johns (1893-1968) var en engelsk forfatter og pilot, der gjorde tjeneste i den britiske hær under Første Verdenskrig. Under navnet W.E. Johns udgav han over 160 adventureromaner, hvoraf størstedelen har flyvehelten Biggles som hovedperson.W.E. Johns‘ bøger er skrevet i et sprog, der i dag kan virke stødende. Eventuelle racistiske udtalelser er ikke udtryk for forlagets holdninger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Biggles og Sorte Elefant-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter W. E. Johns. Med webstedet defalske9ere.dk læses Biggles og Sorte Elefant online nu så nemt!

www.bibliomanen.dk

Biografier og Erindringer Digte Dyr og Natur Engelske Bøger Historie og Samfund Hobby og Fritid Humor Hus og Have Mad & Gastronomi Krimi & Spænding Krop og Sind Kunst og Kultur Lydbøger Management & Erhverv Naturvidenskab Rejsebøger & kort Religion og Filosofi Skønlitteratur Sport Tegneserier og Manga ...

KnappesAntikvariat.dk | Børnebøger og ungdomsbøger

Denglemteskuffe.com er en del af Denglemteskuffe brugt salg og samlinger Vi har udvalgt masser af klassiske og efterspurgte børne bøger, spil og tegneserier fra egen samlinger til salg vi har kun brugte bøger og ting se vores samlinger af Pixibøger og kravlenisser børnebøger og masser af andre spændende ting og sager Velkommen ind i Denglemteskuffes univers.

RELATEREDE BØGER

Dus med dasset
Kärlekens landskap 1: Världens våtaste & Huset
Kortet og landskabet
Cena pożądania - opowiadanie erotyczne
Johan Thomas Lundbye
Virus
Strid 100 postkort
Korset og springkniven
Hissy the witch - Hissy brews a storm
Pandora
Gone Fishing: Fish Recipes from a Nordic Kitchen