Kurt Danners bedrifter: Hipo'er

UDGIVELSESDATO 10-07-2019
FORFATTER Peter Anker
ISBN 9788711631393
FILSTØRRELSE 2,18 MB
FILNAVN Kurt Danners bedrifter: Hipo'er.pdf
Defalske9ere.dk Kurt Danners bedrifter: Hipo'er Image
Under Anden Verdenskrig var der ubehageligt mange mennesker, der på forskellig vis slog mønt på besættelsen. Grete og Erik er nogle af dem. Deres ægteskab var egentlig ved at falde fra hinanden, men da de øjnede en mulighed for at tjene penge, fik de en fælles interesse og en masse nye venner at dele det med. Men nu er krigen forbi, og der er andre boller på suppen i Danmark. Nu bliver stikkere og andre, der på den ene eller den anden måde har hjulpet tyskerne, stillet til ansvar. Og det gælder også Grete og Erik...NB! Serien 'Kurt Danners bedrifter' er udgivet i 1940’erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kurt Danners bedrifter: Hipo'er blev skrevet den 10-07-2019 af forfatteren Peter Anker. Du kan læse bogen Kurt Danners bedrifter: Hipo'er i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Anker.

Nettbank for bedrifter | Landkreditt | Hva er OCR-giro?

Hver fjerde norske arbeidsgiver sliter med å finne kvalifisert arbeidskraft. Fremfor alt mangler faglærte, som sveisere og elektrikere, teknikere og ingeniører.

For bedrifter | Eplehuset

Kurt Danners Bedrifter var en dansk hæfteserie, skrevet af blandt andre Niels Gustav Meyn under pseudonymet Peter Anker, som blev udgivet af Kai Nielsens Forlag i perioden fra 1942 til 1947. Hovedpersonen i hæfterne var en fiktiv person, ingeniøren Kurt Danner, der var 1940'ernes superhelt...

RELATEREDE BØGER

Domare sökes
Ud og stjæle heste
I skatterettens brændpunkt
Rasmus ved Dybbøl
Frodige dage
Bel ami
LAND
Globalisering
Rolf Krakes kamp mod Rørik
Tummelisa
Kys livet - også når det gør ondt
Landscapes of Mallorca
Spelet om Schleswig-Holstein
Søren Kierkegaard til hverdagsbrug
Nøglen til fremtiden
Sangen om kød og maskiner
Blackhawk
Zaszumiały pióra