Tæl og tal om - Dyr på landet

UDGIVELSESDATO 14-05-2020
FORFATTER Lena Lamberth
ISBN 9788772241678
FILSTØRRELSE 7,26 MB
FILNAVN Tæl og tal om - Dyr på landet.pdf
Defalske9ere.dk Tæl og tal om - Dyr på landet Image
11 store illustrationer over temaet bondegårdens dyr, der vrimler med ting man kan tælle og tale om. På hvert opslag er der en kort tekst om emnet. Læseren skal også kigge efter en bestemt ting, som ikke hører til (løsning bagest i bogen).Sjov og farverig billedbog, med enkle illustrationer, som svarer til 'tællealderen' med mange forskellige hus- og avlsdyr at sætte ord på og tale om.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Tæl og tal om - Dyr på landet blev skrevet den 14-05-2020 af forfatteren Lena Lamberth. Du kan læse bogen Tæl og tal om - Dyr på landet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lena Lamberth.

Dyr | joaneriksen.dk

Jagten på havets dyr, Glenn Johnstone, Søg, find og tæl. Brug lygten til at se hvad der sker i koralrev, ishav, ved kyster, i skibsvrag mv. og se hvor mange dyr du kan finde. Hardcover, 10 sider, illustreret incl lygte The book company, 2010 Stand: Pænt eksemplar MobilePay/Bankoverførsel.

Hajer af Lena Lamberth

Ord og tal Pirater i havsnød af Sten Platz "10 pirater må ta' deres tørn, men livet på havet er ikke for børn. Tæl med piraterne, så får du svar, hvorfor de én for én falder fra. Aldrig har man set magen til før. Prøv og læs med - hvis ellers du tør!" Tællebog på vers og rim om 10 pirater, der skal på sørøvertogt.

RELATEREDE BØGER

Mellom juss og politikk : Grunnloven §112
Kærlighed i Frankrig
Million-Petersen: En roman om forbrydere
Meyers hus
Eksamenspower
Kortfattet kunsthistorie
Blomsterkungen
Arven efter Elfelt
Bibelens historier
Svinedrengen
Offentlig opgave på kontrakt
Sult i paradis
Suomen maan Meripedot maalikuvilla selitetyt
Elsk
Omkørsel
Spis med mig
Lord Kenshus forbandelse
9000 ord
Akutbogen - for læger og sygeplejersker