Går du med, Tage?

UDGIVELSESDATO 05-09-2018
FORFATTER Arthur Sønderlev
ISBN 9788726070668
FILSTØRRELSE 3,36 MB
FILNAVN Går du med, Tage?.pdf
Defalske9ere.dk Går du med, Tage? Image
'Tage havde helst sagt nej tak.Men Gitte skulle jo med. Han måtte vel også vise, at han duede til noget.'Går du med, Tage?''Det er i orden,' svarede han.'Endelig et mandfolk,' sagde Jørgen og rejste sig. 'Kom så! Vi skal ud på en lille tur.''Ud til nattens gerninger...' supplerede Ole.'De er fandeme ikke rigtig kloge,' sagde en af pigerne, da de forlod stuen.Tage var bange for, at hun havde ret.Men det var faktisk sværere at sige nej – end ja...'Tage lærer på den hårde måde, hvor svært det kan være at sige nej, når kammeraterne prøver at presse en til noget, man godt ved er en dum idé. Og hvis man vil imponere en pige som Gitte, kan man indimellem blive nødt til at overskride en grænse – så må man bare håbe, at det er den rigtige grænse, man overskrider...Arthur Sønderlev er dansk børnebogsforfatter til bøger som 'Går du med, Tage?', 'Det er dig, Thomas!' og 'Skatten fra havet'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Går du med, Tage? er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Arthur Sønderlev. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Arthur Sønderlev bog online og også downloade det gratis!

Ingen siddepladser: Om lidt er kaffen klar - og du skal ...

Derfor er mit råd til dig, at du holder dig fra at tage et opgør med din svigermor. Når det er sagt, så vil jeg da synes, at det er helt i orden, hvis du påtaler grimt sprog, grim omgangsform, ja, påtaler de ting, der kan påvirke dig, når du er i stue med hende.

Dilemma: Skal du tage på arbejde eller blive hjemme på ...

Køb 'Går du med, Tage?' nu. "Tage havde helst sagt nej tak.Men Gitte skulle jo med. Han måtte vel også vise, at han duede til noget."Går du med, Tage?""Det er

RELATEREDE BØGER

Billedlotteri Rasmus Klump
Mit livs erindringer
Leifs historie – Nå, hvad skal vi så?
Vi mødte Jesus
Argonauterne
Dæmonerne fra Dybet - Valkyrien og Sneuglen
Ude af sig selv
Det sjunkna guldskeppet
Peder Paars
Med Dewey in mente
Playgirl
Restaurant Mariposas - tragedien
Kød og blod
Løvfald og løvspring
Everybody Has a Story