Min hund

UDGIVELSESDATO 21-08-2017
FORFATTER Jørn Jensen
ISBN 9788711767306
FILSTØRRELSE 8,20 MB
FILNAVN Min hund.pdf
Defalske9ere.dk Min hund Image
Hunden gør mange ting. Den leger, hopper, graver og gnaver – og så gør den af posten.Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Min hund blev skrevet den 21-08-2017 af forfatteren Jørn Jensen. Du kan læse bogen Min hund i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørn Jensen.

Hvor meget mad skal en hund have og hvor ofte skal den ...

Danmarks største portal for køb og salg af hunde. Mere end 100.000 leder efter en hund hos os hver måned. Over 1388 annoncer på gipote.dk lige nu.

Løbetid hos hunde - Info & Råd - zooplus Hundemagasin

Hvordan undgår jeg tandproblemer hos min hund? Du kan eksempelvis børste tænder på din hund, praktisere tyggestave og tygge legetøj. Der findes tandbørster specielt udviklet til hunde, hvilket er en rigtig god metode til at opretholde hygiejnen i din hunds mund. Et grundigt tjek ved dyrlægen er heller ikke nogen helt dum idé.

RELATEREDE BØGER

Smärtande begär
Mat- og måltidsaktiviteter i barnehagen
Ingen jul uden bedstemor
Das Tor zur Hölle - Horror
Die Entführung aus der Klosterschule
Hereafter #3: Porten til Helvede
Dans 22
Da Mumbo Jumbo blev kæmpestor - Lyt&læs
Køresvenden
Vintermørke