Jubelidiot

UDGIVELSESDATO 22-02-2019
FORFATTER Mikael Josephsen
ISBN 9788799888870
FILSTØRRELSE 7,11 MB
FILNAVN Jubelidiot.pdf
Defalske9ere.dk Jubelidiot Image
Digte fra (ud)kanten, digte om misbrug, om overgreb, om hverdag, genrejsning - og lykke.Efter at jubelidioten har overlevet et alkoholmisbrug af de store, en indlæggelse på en lukket afdeling og kampen med kommunale støttepersoner og abstinenser, har dagligdagen nu indfundet sig.Jubelidiot tager livtag med hverdagen i betonblokken og med barndommens tyranniske far. Det handler om at få samling på verden og finde et nyt ståsted som jubelidiot.'Undskyld / at jeg pissede og sked / på din nye sofa / lallede som en bjørn med hjerneblødning / på dit gulv / det var helt sort'.Mikael Josephsen beskriver livet på kanten af samfundet prunkløst ærligt, men også med humor, sprogligt overskud og tilstedeværelse.Han modtog i år Danske Skønlitterære Forfatteres Hæderspris, netop for sin evne til at ”beskrive livet på bunden og i de højere luftlag, hvor drømmene bor – og bevægelsen mellem drøm og bratte fald”, som Ida Jessen sagde i motiveringen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Jubelidiot er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Mikael Josephsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Mikael Josephsen bog online og også downloade det gratis!

jubelidiot - Wiktionary

Böjningar av jubelidiot Singular Plural utrum Obestämd Bestämd Obestämd Bestämd Nominativ jubelidiot: jubelidioten: jubelidioter: jubelidioterna: Genitiv jubelidiots: jubelidiotens: jubelidioters: jubelidioternas

'Jubelidiot' - anmeldelse: Mikael Josephsen går ikke ...

Digte fra (ud)kanten, digte om misbrug, om overgreb, om hverdag, genrejsning - og lykke. Efter at ju

RELATEREDE BØGER

Pixeline - da Flottenborg blev til Skrottenborg
Gengangeren
Hævnede moralsk gæld med mord
Hvor kommer hjælpen fra
Windows 10 tips og tricks Creators Update
Englenes korridor
Med Lasse i børnehave
Murder on the Orient Express - film tie-in
Korrekt sprog og rigtige kommaer
What's Happening?
Kværnen maler
Volmer
Total verknallt!
Rasmus Klumps ABC
Børn kan - i praksis
Royal castles and palaces
Nattens gerning