Et år med magisk tænkning

UDGIVELSESDATO 06-03-2018
FORFATTER Joan Didion
ISBN 9788702261738
FILSTØRRELSE 6,71 MB
FILNAVN Et år med magisk tænkning.pdf
Defalske9ere.dk Et år med magisk tænkning Image
I julen 2003 blev Joan Didion og hendes mand, John Gregory Dunnes datter alvorligt syg. Nogle dage senere, netop hjemvendt fra et besøg hos hende på hospitalet, sætter de sig til at spise aftensmad, da John falder død om, ramt af et hjerteslag. Et år med magisk tænkning er Didions smukke, ærlige og usentimentale forsøg på at forstå 'de uger og siden måneder, som ændrede enhver fast forestilling, jeg havde haft om død, om sygdom, om held og uheld, om medgang og modgang, om ægteskab og børn og erindring, om sorg'. Dybest set håber hun på, at han vender tilbage, og det er denne irrationelle tankegang, der er magisk tænkning.Anmeldelse skrevet af Marianne:'Et år med magisk tænkning af Joan Didion giver et stærkt og bevægende indblik i det at miste sin ægtefælle og den efterfølgende sorg. En klog og gribende beretning.'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Et år med magisk tænkning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Joan Didion. Med webstedet defalske9ere.dk læses Et år med magisk tænkning online nu så nemt!

Gyldendal presseservice - Et år med magisk tænkning

Et år med magisk tænkning er Didions smukke, ærlige og usentimentale forsøg på at forstå "de uger og siden måneder, som ændrede enhver fast forestilling, jeg havde haft om død, om sygdom, om held og uheld, om medgang og modgang, om ægteskab og børn og erindring, om sorg".

Et år med magisk tænkning - Joan Didion - Samlerens Bogklub

"Et år med magisk tænkning" [3. udgave, 3. oplag] af Joan Didion - Paperback Bog (Bog med blødt omslag og limet ryg). På dansk. Genre: Pb, Biografier & Erindringer. Udgivet 06/03-2018. Vejer 171 g og måler 201 mm x 128 mm x 13 mm. 176 sider. Genudgivelse i paperback. I julen 2003 blev Joan Didion og hendes mand, John Gregory Dunnes datter alvorligt syg.

RELATEREDE BØGER

Inbjudan - erotisk novell
De tre søstre
Grimus
Usynlig
Løven
Slegianti kaltė. 5 skyrius
Ulve, får og vogtere
Dronningens fribytter
Isprinsessen
Mønsterbrydere og mindset
Fombo, małpka i ja
Sporvognsmordet på Elin i Göteborg
Barbara
Solo
Kontroll - Camilla - del 2
Notesblok
Florence
Bombay-blues