I løvens hule/Kolde dage, hede nætter

UDGIVELSESDATO 01-02-2015
FORFATTER Carol Marinelli
ISBN 9789150786002
FILSTØRRELSE 2,73 MB
FILNAVN I løvens hule/Kolde dage, hede nætter.pdf
Defalske9ere.dk I løvens hule/Kolde dage, hede nætter Image
I løvens huleLizzie Birch kunne ikke sige nej til at blive oversygeplejerske på den berømte Hunterklinik, ikke mindst fordi pengene er hårdt tiltrængt. Men behøver hendes nye chef være så fortryllende, at hun på trods af hans rygte som uforbederlig playboy, ikke kan tænke på andet? Hun har bevæget sig ind i løvens hule; en verden fuld af balkjoler, playboys og champagne, men også en verden med akut fare for hjertesorger …Kolde dage, hede nætterSygeplejersken Lara Gregory, får fra start et dårligt indtryk af den vikarierende overlæge Andres Ricardo. Han er velhavende, mørk og flot, og han virker lige så malplaceret på hendes brandsårsafdeling, som hun ville gøre i hans forfinede omgangskreds.Men Andres viser sig at væreen af de mest omsorgsfulde og opmærksomme læger, Lara nogensinde har arbejdet sammen med, og snart fylder han alt for meget i hendes tanker. Hun ved, han aldrig vil gifte sig igen. Men da hun træder til som hans ledsager til en fest, er det næsten umuligt at tro, at udtrykket i hans øjne ikke er ægte...
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

I løvens hule/Kolde dage, hede nætter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carol Marinelli. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Carol Marinelli bog online og også downloade det gratis!

Hørte du også udtrykket 'skal kan' i Løvens hule? - politiken.dk

... Løvens Hule (EUW). Level. Home. > Løvens Hule (euw). Overview.

P3.no Musikk » I løvens hule

I løvens hule. Lizzie Birch kunne ikke sige nej til at blive oversygeplejerske på den berømte Hunterklinik, ikke mindst fordi pengene er hårdt tiltrængt. Kolde dage, hede nætter. Sygeplejersken Lara Gregory, får fra start et dårligt indtryk af den vikarierende overlæge Andres Ricardo.

RELATEREDE BØGER

Kropslig intelligens
Muleposen
Walking on La Palma: Including the GR130 and GR131 long-distance trails
Ekstremsport, Rød Fagklub
Demens - berøvet og bedøvet
Carlo Garn og Spøgelset
Kroatien
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
Gift
Zinkdrengene Bind 1-2
France blad 314: Haute Saone, Vosges
Løgstrups mange ansigter
Fædrelandskærlighed og borgerdyd. Patriotisk diskurs og militære reformer i Danmark i sidste del af 1700-tallet
Luna læser for lillebror
Proteus
Mord i Rio
Signal