Kamera med køkkenadgang

UDGIVELSESDATO 06-02-2017
FORFATTER Benny Andersen
ISBN 9788702197570
FILSTØRRELSE 5,11 MB
FILNAVN Kamera med køkkenadgang.pdf
Defalske9ere.dk Kamera med køkkenadgang Image
Digtsamlingen handler om menneskets, eller den konfrontationmodernistiske digters, møde med virkeligheden og dens bestandele uden en metafysisk sammenhæng mellem disse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kamera med køkkenadgang blev skrevet den 06-02-2017 af forfatteren Benny Andersen. Du kan læse bogen Kamera med køkkenadgang i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Benny Andersen.

Kamera med køkkenadgang(digtsamling)thelonious monk ...

Benny Andersen, Benny Allan Andersen, f. 7.11.1929, dansk forfatter, komponist og musiker.En væsentlig del af hemmeligheden bag Benny Andersens særpræg som digter er en humor nært knyttet til det hørte sprog. Denne evne til at spille skævt med ord og vendinger og komme bag på sproget er bærende lige fra de første modernistiske digtsamlinger - Den musikalske ål (1960) og Kamera med ...

Benny Andersen | Gyldendal - Den Store Danske

Kamera med køkkenadgang : digte. Benny Andersen (f. 1929) Beskrivelse Inspiration Anmeldelser. Find titler der ligner. Klik i en eller flere af tjekboksene på emner du gerne vil kombinere. Klik så på Søg. Emne Materialetype Genre; Bog: skønlitteratur:

RELATEREDE BØGER

Min mands elskerinde
Georg Stiernhielm - diktare, domare, duellant
Nitten noveller
Sundere kager
Jonas i topform
Den hemmelige frygt
Konfirmandens bog
Duell med ödet
Urmagerens datter
Caroline Mathildes Revolution
Magda vil selv bestemme
Jagten på det gode menneske
Den ustyrlige psykiatri