Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken

UDGIVELSESDATO 04-06-2015
FORFATTER Karolines Køkken
ISBN 9788793191174
FILSTØRRELSE 3,32 MB
FILNAVN Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken.pdf
Defalske9ere.dk Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken Image
Karolines storesalatbog vil vende op og ned på vores syn på salater.Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på kolde og lune grønne salater og salater med fisk, skaldyr, kød og fjerkræ - til alle fire årstider. Afsnittet Guide til salatkøkkenetgiver masser af saftige tips og nyttige informationer om, hvordan du behandler råvarerne, hvordan du sammensætter salater, der tilfredsstiller mave og sanser, hvordan du laver salat til to dage, hvornår du putter dressing på og meget andet. Og et katalog med dressinger, knasende sprøde elementer, fyldige smagsgivere, dip og puréer, fungerer som ”byggeklodser”, så man selv kan komponere sine egne salater.Ud over at bogen understreger salatkøkkenets rigdom på sanseoplevelser (surt, sødt, salt, bittert og umami; sprødt, al dente og blødt), på vitaminer, mineraler og fibre viser den hvordan, salater er en genial metode til at undgå madspild, fordi man kan lave fantastiske salater med rester afkød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet.'Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ikke en, der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater' Lektørudtalelse
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Karolines Køkken. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den Store Salatbog - fra Karolines Køkken online nu så nemt!

Christina Jespersen в Instagram: «Aftensmaden i dag bestod af en...»

Bliv inspireret til nyt køkken i forskellige farver og designs fra Epoq. Få køkkeninspiration, se køkkenpriser og bestil gratis tegnetime her. Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik.

Karolines Køkken® - Opskrifter on Google Play Reviews | Stats

Bliv inspireret til nyt køkken i forskellige farver og designs fra Epoq. Få køkkeninspiration, se køkkenpriser og bestil gratis tegnetime her. Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik.

RELATEREDE BØGER

Valby
Klap og Katten Klo #1: Kæmpefisken
Vidensinformeret ledelse
Taynikma
Slægten
Jeg, Unica
Natten gemmer lyset
Goddag, det er hjemmesygeplejersken
Syv fantastiske fortællinger
Innovationsbarometeret
Borgen Unplugged #168 - Hvor farlig er Sass for Mette F?
Brudzonen
Mit Siebzehn
Inuit fortæller
Liv en Emma: Liv krijgt een hond
Sig tak og bliv rig
1807 - København i flammer