Mysteriet i Genbrugsen

UDGIVELSESDATO 27-03-2020
FORFATTER Anna Grue
ISBN 9788711985663
FILSTØRRELSE 4,47 MB
FILNAVN Mysteriet i Genbrugsen.pdf
Defalske9ere.dk Mysteriet i Genbrugsen Image
En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet. Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på. Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mysteriet i Genbrugsen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anna Grue. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Anna Grue bog online og også downloade det gratis!

Vind "Mysteriet i Genbrugsen" af Anna Grue - Krimimessen ...

Anna Grue Mysteriet i Genbrugsen 1. Søndag den 17. marts. Ethvert måltid begynder med et menneske, der laver mad. Eller nej, det er faktisk ikke sandt: Det begynder med et menneske, der køber råvarer, tilbereder dem og serverer den færdige ret. Men det er en proces, som stadigt færre holder i hævd.

Mysteriet i Genbrugsen - En hyggekrimi skrevet af Anna Grue

"Mysteriet i genbrugsen" er første kriminalroman i Anna Grues serie om fru Mortensen. Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med romanen "Noget for noget", der modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. Året efter fulgte "Det taler vi ikke om", og i 2012 udkom novellesamlingen "De andre".

RELATEREDE BØGER

Terror på hjernen
Vitello begynder i skole
Hildas sang
Fagpædagogik
Stuttgart, Hochalb, Neckartal, Schwäbischer Wald
Een baanbreker - Deel 2
Musen Magnus i Venedig
Vintermarkedet
Beethoven
Uden samvittighed
Fangstmænd i Melvillebugten
Oplært til prostitution 5: Nedtrapning
Privatdetektiv Joe Barry - Dollarhaie greifen an
Smuglerne fra Hong Kong
Det grymma spelet