En rejse gennem bly og græs

UDGIVELSESDATO 28-10-2014
FORFATTER Bodil Jørgensen
ISBN 9788771373950
FILSTØRRELSE 9,13 MB
FILNAVN En rejse gennem bly og græs.pdf
Defalske9ere.dk En rejse gennem bly og græs Image
Bodil Jørgensen mestrer både det inderlige og det absurde. Hun er i dag en af Danmarks mest succesfulde skuespillere, kendt fra et bredt spekter af roller, der strækker sig fra Hvidstengruppens krokone til den vrede sønderjyde i Rytteriets dialektservice.I filmens og teatrets verden, der umiddelbart kan virke glamourøs med røde løbere, champagnebobler og primadonnanykker, er det ifølge Bodil Jørgensen ekstra vigtigt at slå dørene op og vise, hvad der gemmer sig bag scenetæppet.Det gør Bodil i 'En rejse gennem bly og græs'. Her fortæller hun åbenhjertigt, varmt og med stor følsomhed om sin barndom og sine usikre år på skuespillerskolen, om familien, ægteskab og en svær skilsmisse, om sin tro og om at holde fast i de sande værdier og i livskraften – også når livet slår en kolbøtte. Som det gjorde for Bodil Jørgensen, da hun i juni 2014 under en filmoptagelse kom ud for en frygtelig ulykke.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En rejse gennem bly og græs-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bodil Jørgensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses En rejse gennem bly og græs online nu så nemt!

En rejse gennem bly og græs af Bodil Jørgensen i ...

Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger.

Bodil Jørgensen: En rejse gennem bly og græs, E-bog ...

"En rejse gennem bly og græs" om Bodil Jørgensens liv kan købes på forlaget: People's Press. 299,95 kr. - Jeg kunne ikke se, hvordan han så ud, men jeg følte, at han smilede til mig, og jeg vidste, at han ville hjælpe mig, siger skuespiller Bodil Jørgensen, som her fortæller mere om sit stærke møde med Gud og den alvorlige ulykke i sommer, som var ved at koste hende livet.

RELATEREDE BØGER

Hemmelighedernes Atelier
Myldremosaik
Tyggegummikonge
Flere fromme fristelser for store og små
Kulturen som pasient
Miljøterapi i gruppe og organisation
Dansk naturvidenskabs historie Natur, nytte og ånd
Danske konger og dronninger
Dine børn gør hvad du gør, ikke hvad du siger
RAP-klubben 12 - Sommeren med Sigge
Søster til låns
Mellem skole og praktik
Søstrene i Salem