Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst

UDGIVELSESDATO 25-03-2016
FORFATTER Hanne Jessen Krarup
ISBN 9788771851618
FILSTØRRELSE 2,27 MB
FILNAVN Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst.pdf
Defalske9ere.dk Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst Image
Omfanget af forandringsledelseslitteratur vidner om en stor interessefor området. Alligevel er det, som om forandringsnøden stadig erhård at knække for mange. Et enormt felt af rådgivere og konsulenterbyder sig til med løsninger og processer. Men overfor står stadigledere, der ikke føler sig mødt på egen banehalvdel, når de invitererrådgiverne og konsulenterne indenfor. Efter en del år som M&A-advokat med en række danske og internationale virksomhedsoverdragelserog fusioner i bagagen begyndte også jeg for år tilbage at interesseremig for, hvorfor så mange organisatoriske forandringer fejler. Det gjorde jeg for at forstå, hvad jeg og min stand kan gøre bedre, når nu juraen ikke kan køre forandringerne i mål alene. Om fejlraten for organisatoriske forandringer rent faktisk er de sagnomspundne 70 procent, som mange hævder (Beer & Nohria, 2000; Ashkenas, 2013), højere eller lavere, er mindre vigtigt fra en praktikers synspunkt. Det vigtige er at få tallet bragtned. Kampen mod de høje fejlrater førte mig ind i et fagfelt, der kombinerer den kontrollerende og rammesættende ledelse, som juraen har bibragt mig, og den relationelle ledelse, som jeg henter i det psykologiske felt. Ambitionen med artiklen er todelt. For det første ønsker jeg gennem dokumenteret forskning at anskueliggøre, hvilken ledelsesstil, der producerer størst forandringskapacitet, nemlig den involverende, integrative og adaptive ledelsesstil, hvor lederen formår at pendulere kontekstsensitivt mellem de to forandringsledelsesparadigmer leadership og management (Beer & Nohria, 2000; Jessen Krarup, 2016). For det andet ønsker jeg at give ledere redskaber til at reflektere over egen ledelsesstil, inden de omsætter den til konkret forandringsledelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst blev skrevet den 25-03-2016 af forfatteren Hanne Jessen Krarup. Du kan læse bogen Forandringsledelse uden forandringsledelse - Indlysende og komplekst i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hanne Jessen Krarup.

Forandringsledelse uden forandringslede - heftet, Dansk, 2016

Need to translate "forandringsledelse" from Danish? Here's what it means.

Forandringsledelse. Se vores store tema om forandringsledelse her.

Forandringsledelse - filtered list companies. Displaying 1 - 10 of 28. BusinessNow er et dansk konsulenthus med speciale i at implementere og automatisere processer og ydelser indenfor Service Management.

RELATEREDE BØGER

Min mormors gebis - Lyt&Læs
Änglarnas hus
Ligusterkirken
Alt andet end gråt
Ekstremløberen
Den forsvundne barndom
Syge sjæle
Heibergs is
Law and Religion in 21th Century
Hjælp! Isen er glat!
USA & Canada South - USA & Kanada Süd