Enebærtræet

UDGIVELSESDATO 28-08-2019
FORFATTER Adam Oehlenschläger
ISBN 9788726268126
FILSTØRRELSE 10,78 MB
FILNAVN Enebærtræet.pdf
Defalske9ere.dk Enebærtræet Image
Adam Oehlenschläger genfortæller folkeeventyret om en kone og en mand, der, selvom de elsker hinanden som ind i himlen, ikke kan få børn. Da står hun en dag ved enebærtræet og kommer til at skære sig i fingeren. Da blodet drypper ned på den hvide sne, ønsker hun, at hun vil få et barn, der er så rødt som blod og så hvidt som sne. Konens ønske går i opfyldelse, men desværre må hun selv lade livet i barselssengen. Da hendes mand tager sig en ny kone, bliver livet for det stakkels rød-hvide barn ikke nemt.Adam Oehlenschläger (1779-1850) var en dansk guldalderdigter og skuespilforfatter. Blandt hans vigtigste værker er 'Guldhornene', 'Aladdin' og den danske nationalsang, 'Der er et yndigt land'. Adam Oehlenschläger anses for at være en af de største danske digtere nogensinde.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Enebærtræet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Adam Oehlenschläger. Med webstedet defalske9ere.dk læses Enebærtræet online nu så nemt!

Kenneth Bøgh Andersen & Benni Bødker - Grimm 2 - Grumme ...

Handlingen i „Enebærtræet" er kort fortalt den, at en enkemand gifter sig igen og med sin nye kone får en datter. Fra det første ægteskab har han en dreng. Stedmoren, som i jalousi ønsker at skaffe sig af med denne søn, hugger hovedet af ham og skærer ham i stykker for derefter at lave en gryderet.

Enebær - Tømrer- Og Snedkerfirma Frede West A/S

Grimm 2 (Storytel Original) Flere historier, der er så modbydelige, at de næsten ikke bør fortælles … Snehvide - Hånden og kniven - Bjørnemanden - Sommer og vinterhaven - Det blå lys - De tre håndværkere - Enebærtræet- Sesambjerget - Mariabarnet - Tornerose

RELATEREDE BØGER

Friendship
Io e il dottore - Breve racconto erotico
Brev til en nybagt forælder
De 5 på vinterferie
Nulpunkt
Frost: Sørejsen
En hund begravet
The Hammerum Burial Site
Mine første år - album special edition beige/ unisex
Toogtres
Nicklas Bendtner - Hvid rengøring
Her i børnehaven
Hvad en mand har brug for
De Sorte Troldmænd #1: Sonea
En mors mareridt
Pæne piger sladrer ikke, Sort Læseklub
Kasper i Parken
Farligt efterspil
Barberkniven