Tryllebundet

UDGIVELSESDATO 02-05-2014
FORFATTER Sylvia Day
ISBN 9788740015393
FILSTØRRELSE 10,73 MB
FILNAVN Tryllebundet.pdf
Defalske9ere.dk Tryllebundet Image
Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte.Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået?I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig mulig.Tryllebundet er tre magiske historier om den lidenskabelige besættelse, der vokser frem mellem Max og Victoria, selv om alle odds er imod dem. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sylvia Day, der blandt andet har haft overvældende succes med sin Crossfire-serie i Danmark.Om forfatteren:Sylvia Day er # 1 på New York Times´ bestsellerliste og # 1 international bestseller forfatter til talrige prisvindende romaner oversat til 39 sprog. Hun topper bestsellerlisterne i mere end 15 lande, hun er elsket af læsere på tværs af genrer, og der er trykt millioner af hendes bøger. Hun er nomineret til the Goodreads Choice Award for Best Author og hendes romaner er udpeget til Amazon´s best of the Year in Romance.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Tryllebundet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sylvia Day. Med webstedet defalske9ere.dk læses Tryllebundet online nu så nemt!

Tryllebundet!

Da Max Westin træder ind i Victoria St. Johns liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte. Men kan

Tryllebundet - Lydbog & E-bog - Sylvia Day - Mofibo

Få Tryllebundet af Sylvia Day som bog på dansk - 9788740015393 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Dö i Norden och andra berättelser om brott
La lettera scarlatta
Красный бриллиант
The Secret House
Fortielsen
Przedwiośnie
Sydpå
3096 dage
Omstigning til lykken
Mørkets ansigt
Lasse og brandbilen
South Africa, Lesotho & Swaziland
Pirineos Atlanticos - Pirineo Vasco-Navarro
The devil's ravine