Halfdan Rasmussen

UDGIVELSESDATO 22-08-2016
FORFATTER Lene Bredsdorff
ISBN 9788711678022
FILSTØRRELSE 2,39 MB
FILNAVN Halfdan Rasmussen.pdf
Defalske9ere.dk Halfdan Rasmussen Image
Halfdan Rasmussen blev født midt i en verdenskrig. Han voksede op under 20’ernes og 30’ernes økonomiske krise. Og hvad gør en arbejderdreng, når der ikke er noget arbejde at få? Halfdan satte sig til skrivemaskinen – heldigvis. Og med den ved sin side fortsatte han sit liv op igennem århundredet og blev senere kendt og elsket for sine underfundige og anarkistiske børnerim og tosserier, men hans forfatterskab talte også en række voksendigte med en mørk, eksistentialistisk klang.Lene Bredsdorffs biografi bygger på breve, dagbøger og en lang række interviews med Halfdan Rasmussens nærmeste familie og venner. Hun tegner et billede af et varmt og humoristisk menneske og en engageret digter, der tidligt vidste, at han ville skrive for at leve, men kun langsomt fandt ind til sit talents kerne.Illustreret udgave af Lene Bredsdorffs biografi fra 2005.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Halfdan Rasmussen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lene Bredsdorff. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lene Bredsdorff bog online og også downloade det gratis!

Halfdan Rasmussen | Gyldendal - Den Store Danske

Halfdan Rasmussen skrev en lang række digtsamlinger til både børn og voksne. Hans første digtsamling, "Soldat eller Menneske", udkom i 1941. Halfdan Rasmussen er mest kendt for sine børnerim. Han var meget kreativ med sproget, og hans børnerim er præget af humor. Han skrev også sjove digte til voksne.

Halfdan Tidløs | Information

Halfdan Rasmussen, 1915 - 2002, var digter og forfatter. Han debuterede i 1941 med digtsamlingen SOLDAT ELLER MENNESKE. Selvom Halfdan Rasmussen siden udgav mere end 40 værker for både børn og voksne, er han i dag bedst kendt for sine nærmest kanoniske historier og RIM OG REMSER for børn.

RELATEREDE BØGER

Dagugleøjne
Postikonttorissa
Watt
La pata de mono - Dramatizado
Ælle bælle bamser tælle
Blue Velvet
Volvo Lastvagnar
Døden ved vand
Dø igen
Vibs og hendes veninde
Hestens biomekanik
Gennembruddet