Hvor fire veje mødes, pb

UDGIVELSESDATO 31-03-2017
FORFATTER Tommi Kinnunen
ISBN 9788763849456
FILSTØRRELSE 2,25 MB
FILNAVN Hvor fire veje mødes, pb.pdf
Defalske9ere.dk Hvor fire veje mødes, pb Image
Prisbelønnet finsk bestsellerroman om livet i en familie gennem tre generationer i en lille bygd i det nordlige Finland i årene 1890-1996.I det lille samfund i Kuusamo i detnordlige Finland stikker den unge jordemoder Maria ud og bliver genstand for sladder. Ikke blot har hun taget sig en uddannelse og forsørger sig selv, men hun får også datteren Lahja uden for ægteskabet i en tid, hvor det forventes af kvinder, at de bliver gift og går hjemme.Også datteren Lahja får et barn uden for ægteskabet. Hun ønsker dog ikke at leve som sin mor og gifter sig med krigshelten Onni, som hun får yderligere to børn med. Men Onni trives ikke i ægteskabet og søger korte og intense øjeblikke af forbuden lykke i de større byer.Årtier senere giver svigerdatteren Kaarina sig til at rydde op i huset og bliver den, der roder op i alle familiens fortielser og løgne.Hvor fire veje mødes er et gribende portræt af en familie gennem tre generationer – og en sindrigt fortalt roman om de rum, vi bygger til vores familier og vores drømme.Pressen skrev:»Fænomenal finsk slægtsroman med flotte tidsbilleder, udsøgte personbeskrivelser og en morale, der gør ondt. Fra første linje i sin fænomenalt flotte debut griber finske Tommi Kinnunen sine læsere lige dér, hvor huden er tyndest. … Det er eminent godt fremlagt og befriende blottet for overfortolkninger eller undskyldninger.«****** – Jyllands-Posten»Fortrængninger i familien er mildest talt ikke noget nyt emne, og da slet ikke i nordisk litteratur, som har en af sine spidskompetencer her. Den begavede finske fortæller har fundet en form, der passer så fint til sit stof, at man bliver suget ind i det, som havde man aldrig hørt om sådan en familie før.«**** – PolitikenDen finske debutforfatter Tommi Kinnunen's giver et gribende og fængslende portræt af en familie i tre generationer … En fortælling om, at alting ikke altid er så ligetil, og om hvordan vore liv og måden vi lever dem på, sætter dybe spor. Ikke bare i os selv, men også i dem der krydser vores vej, og i dem der følger efter os.– Dagbladet Ringkøbing-Skjern
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hvor fire veje mødes, pb-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tommi Kinnunen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hvor fire veje mødes, pb online nu så nemt!

Cicero | BogMarkedet

Hvor fire veje mødes - Paperback, Anden, genre: anden kategori, Hvor fire veje mødes I det lille samfund i Kuusamo i det nordlige Finland stikker den unge jordemoder Maria ud og bliver genstand for sladder.

Hent Hvor fire veje mødes, pb [pdf] Tommi Kinnunen ...

Hvor fire veje mødes - Paperback, Anden, genre: anden kategori, Hvor fire veje mødes I det lille samfund i Kuusamo i det nordlige Finland stikker den unge jordemoder Maria ud og bliver genstand for sladder.

RELATEREDE BØGER

Socialretsfilosofi
Hit med jobbet
Sofie #4: Sofie kan trille
Skammerkrigen
Nattens änglar
Ljeto u Španjolskoj - Seksi erotika
I Zorans tjeneste
Sådan begyndte det
Rose og veninderne
Bud
En stridsmand
Farlig frihed
Forfatterens billede
Svarta stugan
Cairo & Nile Delta
Truth Science Would Not Want To Speak