Gamle i gårde

UDGIVELSESDATO 15-07-2017
FORFATTER Jens Skytte
ISBN 9788711580806
FILSTØRRELSE 7,49 MB
FILNAVN Gamle i gårde.pdf
Defalske9ere.dk Gamle i gårde Image
Tre noveller om småfolk og bønder i Jylland omkring år 1800, og om landsbysladder og udrejse til Amerika,om umage kærlighed mellem kaptajnens datter og en mening sergent, og ikke mindst hvordan en lille lokalsamfund får bugt med en uhyggelig krybskytte.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Jens Skytte (1845-1928) dansk forfatter og skolelærer født i Trelde i Sønderjylland. Navnet Jens Skytte er egentlig et pseudonym for Jens Nielsen Schjødt. Han debuterede i 1888 med novellesamlingen 'Jævne folk'. En stor del af Jens Skyttes forfatterskab beskæftiger sig med almuens svære levevilkår.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Gamle i gårde blev skrevet den 15-07-2017 af forfatteren Jens Skytte. Du kan læse bogen Gamle i gårde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jens Skytte.

Find bygninger fra en bestemt egn eller periode på ...

Sådan finder du gamle luftfotos af dit hjem. Hvordan så dit nabolag så ud for mere end 60 år siden? Se luftfotos fra hele Danmark, som det amerikanske luftvåben tog i 1954, eller søg i samlingen "Danmark set fra luften ... men derimod enkeltbilleder af fx gårde, jordlodder og byområder.

Bornholmernes Historie - Om

GAMLE GAARDE AF KR. ANDERSEN Det lyder maaske lidt mærkeligt, men derfor er det ikke mindre rigtigt, at Herregaardene skylder Skibsfarten deres Oprindelse. I Oldtiden var Jorden nærmest Fælleseje, Broncealderens og Folkevandringstidens Stormænd, ragede ikke op over Folket i Kraft af Hartkorn eller Jordegods, men fordi de ejede

RELATEREDE BØGER

Mange skurke få helte - og alle de andre. Vordingborg og Sydsjælland 1939-1949
Psykoterapi - en introduktion
De utstötta
Kliniske procedurer
Rauði demanturinn - Erótísk smásaga
Nye mål
Pia Linda og mor i zoo
Vi ved hvorfor fuglene synger
1982 - go' nu nat
Best of Paris
Med døden til følge
P:s lidanden