Førkrigstid

UDGIVELSESDATO 31-10-2007
FORFATTER Kirsten Thorup
ISBN 9788702056860
FILSTØRRELSE 9,70 MB
FILNAVN Førkrigstid.pdf
Defalske9ere.dk Førkrigstid Image
Vi er sidst i trediverne i en stationsby på Vestfyn. Dinna har altid travlt. Hun har sin mand, Sigurd, og sine to drenge, der er alt arbejdet i den lille forretning, og der er også en del selskabelighed, der skal passes. Så der bliver ikke tid til så meget andet, og det plager hende. Men hvad der piner Dinna endnu mere, er den nagende mistanke om, at der foregår noget mellem Sigurd og deres unge pige i huset. Alt for ofte sker der noget, som hun ikke kan lade være med at tolke på og spekulere videre over. Samtidig rykker den store verden uden for byen tættere og tættere på: Folk rejser til Tyskland, hvor Hitler huserer, og de kommer hjem med bekymrede miner. Der breder sig i det hele taget en fornemmelse af, at noget er ved at ændre sig helt afgørende. Noget, som kan gribe forstyrrende ind i det liv, man altid har været vant til.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Førkrigstid er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Thorup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kirsten Thorup bog online og også downloade det gratis!

Modent mesterværk fra Kirsten Thorup - politiken.dk

En mellemkrigstid er en tid mellem to krige, i moderne europæisk sammenhæng betyder begrebet imidlertid specifikt tiden mellem afslutningen på 1. verdenskrig i 1918 og udbruddet af 2. verdenskrig i 1939.. Normalt deler man perioden op i to dele, således at tiden fra 1918 til Wall Street-krakket i 1929 er den første del, der er præget af ny optimisme efter afslutningen af krigen, der ...

Kirsten Thorups 'Førkrigstid' nomineret til ...

Køb Førkrigstid af Kirsten Thorup som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Vi er sidst i trediverne i en stationsby på Vestfyn. Dinna har altid travlt. Hun har sin mand, Sigu..

RELATEREDE BØGER

Dansk kriminalreportage 10'erne
Mine første maskiner
Arkitektur og læring i akademiske forskningspraksisser
Trianglen
Sportsdigte
Rasmus Klump i Mexico
Hilsen fra Båstad
Den skotske kvinde på Tjele - et livsbillede fra reformationstiden
Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder (gul)
Lykkens galocher
Gileads døtre
Samarbejde mellem lærere og psykolog om inklusion
Operation Stinkbombe
Butler Parker 7: Das Ultimatum
Fortvivlede Daisy
Jeg mødte Jesus
Gram Disc, Engelsk, 25 stk.
Luffes første cup
Erotik og sex: Piger, billeder af Magdonla
Åbent hus