Debutantens dagbog

UDGIVELSESDATO 27-06-2012
FORFATTER Chris Anker Sørensen
ISBN 9788771372342
FILSTØRRELSE 3,36 MB
FILNAVN Debutantens dagbog.pdf
Defalske9ere.dk Debutantens dagbog Image
CHRIS ANKER SØRENSEN fortæller i Debutantens Dagbog den ærlige og upyntede historie om sin debut i verdens største cykelløb, Tour de France. Et løb, der sætter sine spor på krop og sjæl på den unge mand fra Hammel. Frygt, glæde, sorg og smerte. Og mere smerte.DEBUTANTENS DAGBOG er også en fortælling om hverdagen på et professionelt cykelhold. Og om det hårde arbejde som hjælperytter. Dag for dag kommer man helt tæt på holdet. Både på cyklen, ved middagsbordet, på hotelværelset og dybt inde i feltet.DENNIS RITTER bidrager med sine personlige fortællinger fra Tour de France. Historier direkte fra reporteren, der befinder sig i hjertet af denne enorme sportsbegivenhed. Ritter fortæller også Chris Ankers historie og om hans vej ind i den professionelle cykelverden – en vej belagt med flere dramatiske hændelser.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Debutantens dagbog er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Chris Anker Sørensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Chris Anker Sørensen bog online og også downloade det gratis!

Debutantens dagbog af Chris Anker Sørensen by bog.nu - Issuu

107698-Debutantens dagbog:107698-Debutantens dagbog 20/10/09 10.31 Side 11. Forord »I sådan et etapeløb lever vi på mange måder lige som folk, der er kronisk syge.

Debutantens dagbog , Chris Anker - dba.dk - Køb og ...

Få Debutantens dagbog af Dennis Ritter som e-bog på dansk - 9788771372342 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Før stormen
Gamle lægeurter
EUROAR
Berlin
Et vågent øje
Lolauppochner
Dumme Donald bygger en mur i børnehaven
Ikk' for sjov
Bara du. För alltid!
Edderkoppen der ikke ville stå på egne ben
Jagten - Kidnappet, Sort Læseklub
Vi er en del af jorden
En duft af appelsin
Martin Luther - Festpostillen
Duet for livet.