Din for evigt

UDGIVELSESDATO 16-09-2013
FORFATTER Therese Fowler
ISBN 9788711341445
FILSTØRRELSE 7,58 MB
FILNAVN Din for evigt.pdf
Defalske9ere.dk Din for evigt Image
Meg er succesfuld jordemoder, men lever i et rutinepræget, kærlighedsforladt ægteskab med Brian. Teenagedatteren Savannah har sit eget liv med veninder, skole og hemmelig netdating, der er ved at udvikle sig i en faretruende retning. Meg føler ikke, at hun kan komme ind på livet af hverken sin mand eller datter, og de tre lever separate liv i deres store, dyre hus i Florida.Fortiden spøger, og Meg tænker ofte på ungdomskæresten Carson, som hun følte sig tvunget til at opgive, da Brian tilbød at udfri forældrenes gæld – mod ægteskab. Carson er i mellemtiden blevet en succesfuld rockstjerne, og formiddagsaviserne er fulde af historier om det forestående bryllup med Val, en gudesmuk professionel surfer.Da Meg en dag får mistanke om, at hun måske er alvorligt syg, står hun foran store udfordringer. Savannah er ude på dybt vand, og har Meg overhovedet en chance for at nå ind til sin datter? Og hvad med Carson, der aldrig har fået den fulde sandhed at vide? Meg bliver tvunget til at overveje om hendes store offer for familien har ført hendes tilværelse i den rigtige retning. Er det mon for sent at få det liv, hun altid har drømt om?Din for evigt er Therese Fowlers gribende debutroman om de mange valg og realiteter, som livet stiller os over for. Ægteskabet, børn, drømme, sygdom og den store, svære kærlighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Din for evigt blev skrevet den 16-09-2013 af forfatteren Therese Fowler. Du kan læse bogen Din for evigt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Therese Fowler.

Din For Evigt - Karl William | Shazam

For evigt din er en kortroman skrevet "på ryggen af" H.C. Andersens Snedronningen.Romanen indgår i Gyldendals serie Kontekst og Intertekst, som bl.a. også Hanne Kvist, Bent Haller og Louis Jensen har bidraget til.Der er altså tale om en "bestillingsopgave", men også en roman, jeg vil fremhæve som anderledes end noget andet, jeg har skrevet.

Din for evigt - Santashop.dk

Burhan G Din for evigt lyrics: For det starter så uskyldigt / Det den samme gamle leg / Forbudte kys ...

RELATEREDE BØGER

Zits: Livet er hårdt som teenager
Rød djævel
Magt og modstand
Julies hemmelige lyster
Sunakali
Jeg ser dig
Veninder for altid 4. Tammy
Gale hunde
Sense - slank med grøn mad
Amsterdam - At leve med fjenden 1940-45
Whitehall: Om hans blindhed 3
Efeserbrevet
Cherub 10 - Generalen
Forsøg over svampenarren
Wśród drzew - opowiadanie erotyczne
Krücke
Om døde ej opstår
Umírající detektiv
Zurich & Switzerland Northwest