Min indtil midnat

UDGIVELSESDATO 14-06-2016
FORFATTER Lisa Kleypas
ISBN 9788763844970
FILSTØRRELSE 2,47 MB
FILNAVN Min indtil midnat.pdf
Defalske9ere.dk Min indtil midnat Image
Første bind i et nyt epos af bestsellerforfatteren Lisa Kleypas, der også har skrevet den populære Wallflowers-serie – historical romance, når det er allerbedst, med drama og lidenskab.En uventet arv rykker Amelia Hathaways familie op i de aristokratiske rækker, og hun må indse, at det ikke er ligetil at navigere i de fornemme cirkler. Og endnu mere udfordrende er det, da hun møder den høje, mørke og forfærdelig smukke og rige Cam Rohan. Amelia beder ham om hjælp, men han agter ikke at tilbyde hende andet end venskab. De gode hensigter matcher dog ikke det begær, der besætter dem begge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Min indtil midnat blev skrevet den 14-06-2016 af forfatteren Lisa Kleypas. Du kan læse bogen Min indtil midnat i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lisa Kleypas.

Min indtil midnat af Lisa Kleypas - Plusbog.dk

Min indtil midnat . Lån på biblioteket. Bog Min indtil midnat Af Lisa Kleypas ( 2016) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Amelia Hathaway forsøger at holde sammen på sin brogede søskendeflok, da den forældreløse familie arver en adelig titel. Amelia er fast besluttet på at forblive pebermø, men alligevel ...

Min indtil midnat - Hathaway 1 - Hæftet | Køb produktet ...

Min indtil midnat. En uventet arv rykker Amelia Hathaways familie op i de aristokratiske rækker, og hun må indse, at det ikke er ligetil at navigere i de fornemme cirkler. Og endnu mere udfordrende er det, da hun møder den høje, mørke og forfærdelig smukke og rige Cam Rohan.

RELATEREDE BØGER

Den våde fisk
Håbet var en fremmed
El tobogán infinito - Dramatizado
Lyon
Alle de fejl
Integration
Forunderlige Fortællinger
Abenteuer auf den Inseln: Nonnis Erlebnisse auf Seeland und Fünen
Viktor og vampyren
Themsen
De ni klokkeslag
Palimpsest over et århundrede
Sultekunstnerinde
Bækager Boldklub 1 - Tæsk og tuba
Diskodigte
Diagrammet
Treenighed
Praktisk filosofi og ledelse
Der Hund des Unheils (Tatort Mittelalter, Band 2)
Księżna de Clèves