Drømmen om...

UDGIVELSESDATO 30-10-2018
FORFATTER Anna Ladegaard
ISBN 9788711875148
FILSTØRRELSE 1,45 MB
FILNAVN Drømmen om....pdf
Defalske9ere.dk Drømmen om... Image
'Drømmen om ...' er fortællingen om et ungt københavnsk ægtepar fra et intellektuelt miljø, der slår sig ned i Vendsyssel for at realisere en drøm om at bo på landet.Anna Ladegaard (1913-2000) er en dansk forfatter med et internationalt udsyn; Hun arbejdede med turisme i flere europæiske lande og blev senere ansat ved den danske ambassade i Stockholm. I 1953 flyttede hun til Rhodesia, men vendte tilbage til Danmark i 1960. Hendes internationale baggrund spiller en stor rolle for forfatterskabet, som består af både rejseartikler, noveller, kronikker og anmeldelser til dag- og ugeblade. Debutromanen Opbrud i oktober (1966) udspiller sig desuden i Rhodesia og er en psykologisk analyse af et ægteskabs opløsning. Ud over ægteskabsanalytisk indhold er Anna Ladegaards romaner kendetegnet ved en omhyggelig komposition og elementære spændingsmomenter. Synsvinklen er altid kvindens. Anna Ladegaard blev tildelt boghandlernes prestigefulde pris De Gyldne laurbær i 1973 for Egoisterne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Drømmen om...-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anna Ladegaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Drømmen om... online nu så nemt!

Drømmen om det perfekte system - Folkeskolen.dk

Drømmen om det hvide slot er en dansk film fra 1962, med Malene Schwartz, Emil Hass Christensen, Ebbe Langberg og Henning Palner.

Drømmen om grønne højhastighedstog slår sprækker i ...

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner - skrevet af danske og internationale kritikere, filmfolk, journalister og kulturpersonligheder.

RELATEREDE BØGER

Das Haupt der Anna
Las llamas de la culpa - Dramatizado
Gokkelajser
Turen går til Bali & Lombok
100 myter om dyr
Första gången - erotisk novell
Fra strandkanten
Szklana góra
Fra den gamle herres skuffer
Inside Liverpool
Tajemnica meczetu - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Den niende grav
Den moderne kulturs historie
Aus Liebe schuldig
Turen går til Prag
Mit livs kamp
Livingstones rejser
Monsterjægerne - De slæbende trin
To træer i Jerusalem