Karl den Stummes saga

UDGIVELSESDATO 28-06-2019
FORFATTER Marianne Gade
ISBN 9788726155396
FILSTØRRELSE 10,57 MB
FILNAVN Karl den Stummes saga.pdf
Defalske9ere.dk Karl den Stummes saga Image
Der er ingen, der ser Karl den Stumme som farlig. Faktisk tror de fleste, at han er idiot, fordi han aldrig siger noget. Men i virkeligheden kan Karl sagtens tale. Han lader bare, som om han er stum. Det er et led i hans brutale plan om at hævne mordet på hans far.Marianne Gade genfortæller den gamle islandske saga for de 11-13-årige i et spændende og levende sprog.Marianne Gade, født 1945, er bibliotekar, anmelder, oversætter og foredragsholder. Hun har både skrevet børne- og ungdomsbøger, voksenbøger og genfortællinger af sagaer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Karl den Stummes saga blev skrevet den 28-06-2019 af forfatteren Marianne Gade. Du kan læse bogen Karl den Stummes saga i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Marianne Gade.

Karl den Stummes saga | Arnold Busck

Karl den Stummes saga (E-bog, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Materialeplatformen - emu

Karl den Stummes saga (Lydbog MP3, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR nu!

RELATEREDE BØGER

Så længe jeg skal ind ad din dør
Godt vejr og dårligt vejr
Eldest
Okinawa 6: Uppgörelse med Kuong
Flygtninge fra Sydøstasien
Kasper bliver anfører
Borgmester på stoffer
Jeg får døden
Táxi-Tinder - Um conto erótico
Contemporary DanishFood
Tøger
Meteoren
Kroppen giver mening
Regnbuevæveren
Drengen der fik en hunds hjerte
Litteratur og repræsentation
Mogens og andre noveller