Kasper og Sofie på tur

UDGIVELSESDATO 03-09-2018
FORFATTER Tor Åge Bringsværd
ISBN 9788740651720
FILSTØRRELSE 10,14 MB
FILNAVN Kasper og Sofie på tur.pdf
Defalske9ere.dk Kasper og Sofie på tur Image
Kasper og Sofie skal på tur i skoven. De har både rygsæk og sovepose med, og Sofies mor har et telt med. Løveungen og Frøken Kanin er selvfølgelig også med. De kører ud i skoven og finder et hyggeligt sted, hvor de kan bade i en skovsø. Der er mange ting at lave og se på i skoven. De laver bål og steger pølser og snobrød. Da det bliver aften, kryber de ind i teltet, mens Bassa og Løveungen holder vagt.De norske børnebogsklassikere om Kasper og Sofie er skrevet af Tor Åge Bringsværd og illustreret af Anne G. Holt. Bøgerne er filmatiseret – både til serie og flere spillefilm – og tager udgangspunkt i de to børnehavebørn Kasper og Sofies hverdagsliv med deres bamser Frøken Kanin og Løveungen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kasper og Sofie på tur-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tor Åge Bringsværd. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kasper og Sofie på tur online nu så nemt!

Kasper og Turbo ut på eventyr.

Møt Karsten og Petra i ny og herlig kinofilm for barn. Her kan du se den offisielle traileren fra filmen som kommer på kino i Norge fra 10. mars. Denne gangen skal de to bestevennene Karsten og ...

Kasper og Sofie: Kasper og Sofie på tur

Kasper og Sofie på tur - Hardback, Anden, Kasper og Sofie på tur Kasper og Sofie skal på tur i skoven. De har både rygsæk og sovepose med, og Sofies mor har et telt med. Løveungen og Frøken Kanin er selvfølgelig også med. De kører ud i skoven og finder et hyggeligt sted, hvor de kan bade i en skovsø.

RELATEREDE BØGER

Vild fugl
Christian 4.s krige
En lille lejlighed i Nice
Det tredje landskab
Det nyeste testamente
Karl og Bent #1: Karl og Bent bygger et hus
Kapłanka miłości
Lærebog i familieret
FK „Mezzi\
Obsesionada con Owen Gray - Literatura erótica
Paddling Britain
De lovløse fra Black Fork
Døgnkioskmennesket
Ulven fra Stepperne
Resa i österled
POPULÆRE HESTE: Ponyer
Jo
På tur i og omkring Frederiksdal