Gøgeungen

UDGIVELSESDATO 12-01-2017
FORFATTER Catherine Cookson
ISBN 9788711665893
FILSTØRRELSE 5,53 MB
FILNAVN Gøgeungen.pdf
Defalske9ere.dk Gøgeungen Image
Året er 1851, da Hannahs mor pludselig bliver syg af tuberkulose, bliver den kun 8-årige pige overladt i et velhavende ægtepars varetægt. Herfra forvandler Hannahs barndom sig til lidt af en pinsel og da hun endelig bliver voksen nok til at flytte hjemmefra, hænger hendes nerver i laser. Men håbet om en bedre fremtid blusser endnu svagt i hende.'Gøgeungen' af Catherine Cookson er en psykologisk skildring af en piges skæbne. En skæbne, der står i kraftig modsætning til det idylliske, engelske landsby sceneri, der omgiver hende.Kærlighed og romantik var den britiske forfatter Catherine Cooksons (1906-1998) specialområde, og i sin levetid skrev hun flere end 80 kærlighedsromaner, der blev internationale successer og oversat til mere end 10 forskellige sprog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Gøgeungen blev skrevet den 12-01-2017 af forfatteren Catherine Cookson. Du kan læse bogen Gøgeungen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Catherine Cookson.

Gøgeungen af Karen Zimsen som e-bog - Bogreolen.dk

Få Gøgeungen af Karen Zimsen som e-bog på dansk - 9788793175273 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Få Gøgeungen af Karen Zimsen som e-bog i ePub format på ...

Gøgeungen er en lille, sort killing med hvide aftegninger, der kom til Inges Kattehjem i Odense i maj, da hun kun var tre uger gammel. Hun peb højlydt. I Odense blev hun først sat ned til en mor, der i forvejen havde killinger. Hun var så ivrig, at hun puffede begge killingerne til side og til sidst fik mor katten til at fortrække.

RELATEREDE BØGER

Forræderen og andre historier
Prinsessen og gengangeren Kærlighed og skygger
Fortidens skygge
Øresundsregionen
Skibenes Ø
ASQ-3 læringsaktiviteter
Under åben himmel
De første Vølsunger. Vølsungen Sigurd Fafnersbane
Murder in the Dark Room
Slugten
Överraskande hemkomst!
Kære Victor