Fest i zoo

UDGIVELSESDATO 01-08-2015
FORFATTER Elisabeth Brozowska
ISBN 9788711464205
FILSTØRRELSE 6,20 MB
FILNAVN Fest i zoo.pdf
Defalske9ere.dk Fest i zoo Image
Peter er en lille dreng, der elsker at komme i Zoo. En dag, da han er ved at fodre bjørnen, begynder den pludselig at tale. Den inviterer Peter til fest i zoo samme aften. Så klokken 9 om aftenen møder Peter op ved indgangen til zoo. Aben venter ham ved porten og lukker ham ind. Men gad vide hvordan en fest er i zoo om natten?Bogen er udgivet i serien ÆLLE BÆLLE med hyggelige historier velegnet til oplæsning eller letlæsning. Alle bøgerne er illustreret med de oprindelige tegninger, som mange kender og elsker fra deres egen barndom.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Fest i zoo blev skrevet den 01-08-2015 af forfatteren Elisabeth Brozowska. Du kan læse bogen Fest i zoo i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elisabeth Brozowska.

Start | Festo Poland

Silencio EPI presenta ZOO Fest López 26, Centro Histérico, Ciudad de México Escenario [ex situ] AV$4 / Magenta / A L / Eseesese [ Go Viani ] / Tío puc / POST...

DONUT FEST AT THE ZOO - Home

Odense ZOO har det helt rigtige lokale til din fest. Saml venner og familie til en dag med lækker mad og særlige oplevelser.

RELATEREDE BØGER

Wendy - Du glemmer aldrig din første pony
Blod, tis & tårer
Ulveleg
En pensioneret politimand fortæller
Forårsjagt
Dream Maker: Madrid
Tommi kommer tilbage
Når isen brister
Guds blinde øje
Sæt kursen
Adam - dagens mand
Carpe diem - opowiadanie erotyczne