Rush B. Mobbet

UDGIVELSESDATO 12-02-2020
FORFATTER Kit A. Rasmussen
ISBN 9788762519688
FILSTØRRELSE 6,30 MB
FILNAVN Rush B. Mobbet.pdf
Defalske9ere.dk Rush B. Mobbet Image
Lix-tal: 12Mine hænder ryster en lille smule, men jeg finder ham med AK-47’eren i mit sigte. Jeg har ikke engang et sekund. Jeg skyder. „Bomb has been defused,“ siger en flad stemme i mit headset. „Counterterrorists win.“ Vi har tabt kampen.„Seriøst?“ råber XML. „Hvordan kan man undgå at ramme med en sniper-riffel?“„Jeg er ikke sniper,“ siger jeg.„Nej, det kan man sgu godt se,“ siger XML og griner højt. Hans to venner grinermed. „Det er nok bedre, hvis du bare holder dig til ludo.“Rush B er en ny spændende og vigtig serie om Gordon, der elsker at spille computer med sine venner. Han er god til det, og det er sjovt, men i lighed med de fleste andre børn og unge, der spiller meget computer, oplever han alt muligt, når han spiller. Også mindre rare ting. Fx er der én, der hacker ham. Han bliver udsat for at blive mobbet over chatten. Og han bliver tvunget til at forholde sig til snyd under en vigtig turnering. Heldigvis har han nogle gode venner og forældre, der bakker ham op. Rush B er en serie om computerspil, venskaber og det at træffe de rigtige valg – også når det er svært.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Rush B. Mobbet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kit A. Rasmussen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Rush B. Mobbet online nu så nemt!

Forside - Kit A. Rasmussen

Vi har tilbud på Bøger & blade fra Plusbog.dk. Op til 80% rabat alt hvad du behøver.

Rush B. Mobbet | Arnold Busck

Rush B er en ny spændende og vigtig serie om Gordon, der elsker at spille computer med sine venner. Han er god til det, og det er sjovt, men i lighed med de fleste andre børn og unge, der spiller meget computer, oplever han alt muligt, når han spiller.

RELATEREDE BØGER

The basic dairy free kitchen
Forbrydelserne
Trap Danmark: Silkeborg, Favrskov, Skanderborg
Mordet i præstegården
Mads i børnehave
Magiczny sokół 3 - Królowa demonów
Digte
Dronningen er min fjende
Små piger er selvreparerende
Strafferet - kompendium
Dukken
Gasolin – masser af succes