Blomstrende verden

UDGIVELSESDATO 16-03-2016
FORFATTER Morten Korch
ISBN 9788711620328
FILSTØRRELSE 3,26 MB
FILNAVN Blomstrende verden.pdf
Defalske9ere.dk Blomstrende verden Image
Efter ni år i Amerika vender Jakob Ørli hjem til den lille søstad, han voksede op i. I mange år har han været forbitret på familien Holst, der tvang ham til at rejse, men da han opdager, at familien er ruineret økonomisk, kan han ikke lade være med at ynke dem. Også for hans ungdomskærlighed, Hanne Junge fra Strandmøllen, er det gået dårligt. Hendes far er død, og det ærgerrige par, Mette og Ludvig Heje, truer nu med at overtage godset. De hævder, at Hannes far, før sin død, havde dræbt Mettes bror, Jens, og stjålet en stor sum penge fra dem. Jakob må nu hjælpe Mette med at afsløre den virkelige forbryder og opklare, hvad der egentlig skete den nat, Jens blev dræbt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Blomstrende verden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Morten Korch. Med webstedet defalske9ere.dk læses Blomstrende verden online nu så nemt!

Blomstrende verden (Storskrift) af Morten Korch som bog

Bag om Blomstrende verden. Efter ni år i Amerika vender Jakob Ørli hjem til den lille søstad, han voksede op i. I mange år har han været forbitret på familien Holst, der tvang ham til at rejse, men da han opdager, at familien er ruineret økonomisk, kan han ikke lade være med at ynke dem. Også for hans ungdomskærlighed, Hanne Junge fra Strandmøllen, er det gået dårligt.

Lyt til lydbogen "Blomstrende verden" , af Morten ...

Amazon.com: Blomstrende verden (Audible Audio Edition): Morten Korch, Søren Elung Jensen, Lindhardt og Ringhof: Audible Audiobooks

RELATEREDE BØGER

Stjernenykkerne
I denne planets støv
Absolute Lovers
Rikosreportaasi Suomesta 2004
Elmer
Ikke 100% normal
Lidenskab og stringens
Symfoni i As-dur
Vilma og venner (4) - Du er altså min ven
Le Cavalier – Une nouvelle érotique
PISA undersøgelsen
Mordet i den turkiska klubben
Perlekysten
Chok Dagbog fra fortiden
Nordicana: 100 Icons of Scandi Culture & Nordic Cool
Slangetid
Duerne lurer fra oven