En PET-chefs erindringer

UDGIVELSESDATO 20-03-2015
FORFATTER Ole Stig Andersen
ISBN 9788711459744
FILSTØRRELSE 3,88 MB
FILNAVN En PET-chefs erindringer.pdf
Defalske9ere.dk En PET-chefs erindringer Image
I 1975 blev Ole Stig Andersen chef for Politiets Efterretningstjeneste – PET. Det var under Den Kolde Krig, og det var lidt af en omvæltning og en uriaspost for en ung, ærgerrig jurist, som kom fra den hårde læreplads i juristvæsenets maskinrum.Som PET-chef havde Ole Stig Andersen bl.a. ansvaret for kontroversielle personregistreringer, som senere blev kulegravet af PET-kommissionen, hvis undersøgelser han kritiserer.Det er ikke småting, Ole Stig Andersen har oplevet, og han fortæller om dem med den indsigt, der afspejler en embedsmands mangeårige erfaringer med politisk kontroversielle spørgsmål og håndtering af fortrolige oplysninger. Bogen rummer mange inspirerende betragtninger om ret og rimelighed og om så forskellige personer som professor Alf Ross, justitsministrene Orla Møller, Ole Espersen og Ninn Hansen, departementschef Niels Madsen og højesteretsdommer Mogens Hornslet fra Tamilsagen og mange andre.Vi har i tidens løb set flere bøger om PET, både fra manden på gulvet og fra højtstående operative medarbejdere, men ingen fra den øverste top, så er der én bog fra magtens korridorer, man bør læse, er det denne.OM FORFATTERENOle Stig Andersen. Født 1940. Cand.jur. 1965. Øverste chef for PET 1975-1984. Fra 1984-1995 generalsekretær for Advokatsamfundet og fra 1995-2000 direktør for Folketinget.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En PET-chefs erindringer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ole Stig Andersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses En PET-chefs erindringer online nu så nemt!

En PET-chefs erindringer af Ole Stig Andersen ...

Ole boede i Californien, og vi bringer med tilladelse et uddrag fra hans bog "En PET CHEFs erindringer". om morgenen stå på ski i bjergene for om eftermiddagen at bade i: Stil- lehavet. Men smoggen kunne være slem. Specielt kunne den maerkes -i øjnene.

En PET-chefs erindringer af Ole Stig Andersen som e-bog

En PET-chefs erindringer. 3.0 2 5 Forfatter: Ole Stig Andersen. Findes som e-bog. I 1975 blev Ole Stig Andersen chef for Politiets Efterretningstjeneste - PET. Det var under Den Kolde Krig, og det var lidt af en omvæltning og en uriaspost for en ung, ærgerrig jurist, som kom fra den hårde læreplads i juristvæsenets maskinrum.

RELATEREDE BØGER

Afsløret elskov
At liste efter livet
Så nyser jeg igen
Nordisk kriminalkrönika 1975
Små fakta: Surikater
Lykkens luner
Det osynliga motstyckets bok
I badet med Fru Nielsen
Lys og Skygge
Kusin Anne i skolan
Min far er en engel
Summer Sex 3: The Park
Afdeling Ariso
En röst ur mörkret
Den fjerde statsmagt?
80 Fairy Tales - RØD