Sangen i knoglerne

UDGIVELSESDATO 17-09-2019
FORFATTER Diana Gabaldon
ISBN 9788702263954
FILSTØRRELSE 3,72 MB
FILNAVN Sangen i knoglerne.pdf
Defalske9ere.dk Sangen i knoglerne Image
Sangen i knoglerne er syvende bind i Diana Gabaldons forrygende kærlighedsdrama om skotten Jamie Fraser og hans kone Claire Randall, som stadig er en ”Outlander”, en fremmed i tid og sted.North Carolina 1777. Jamie Fraser, tidligere jakobit og oprører af nød, ved allerede tre ting om den amerikanske opstand: Amerikanerne vinder, at kæmpe på de sejrendes side er ingen garanti for overlevelse, og hellere dø end møde sin uægte søn – en ung løjtnant i den britiske hær – for enden af et geværløb.Claire Randall ved også, hvordan det hele ender, men ikke hvad den ultimative pris vil blive. Den må under ingen omstændigheder indbefatte at mister Jamie livet – ikke hvis hun har noget at skulle have sagt.I mellemtiden befinder Jamie og Claires datter, Brianna, og hendes mand, Roger MacKenzie, sig i relativ sikkerhed i det tyvende århundred. Her har de igen bosat sig i et historisk, skotsk hjem, hvor de gennem Claires breve og hen over en afgrund på to hundred år følger den dramatiske udvikling i forældrenes historie. Brevene afslører Claires store kærlighed til den sårede Jamie Fraser og deres flugt fra North Carolina og ud på åbent hav, hvor de udsættes for kapere og blodige søslag. Alt imens søger Brianna og Roger efter ledetråde, ikke blot til Claires, men deres egen skæbne, fordi MacKenzie-familiens fremtid i det skotske Højland på mystisk, uigenkaldelig og intim vis er forbundet med liv og død i det krigshærgede, koloniserede Amerika.Sangen i knoglerne rummer stærke portrætter af historiske karakterer fra Benedict Arnold til Benjamin Franklin og er et pragtværk af fantasi, indsigt og eventyr – en roman, der giver genlyd i sindet, længe efter at den sidste side er vendt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sangen i knoglerne blev skrevet den 17-09-2019 af forfatteren Diana Gabaldon. Du kan læse bogen Sangen i knoglerne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Diana Gabaldon.

Diana Gabaldon - Outlander: Sangen i knoglerne (Indbundet ...

Sangen i knoglerne er syvende bind i Diana Gabaldons forrygende kærlighedsdrama om skotten Jamie Fraser og hans kone Claire Randall, som stadig er en "Outlander", en fremmed i tid og sted. North Carolina 1777. Jamie Fraser, tidligere jakobit og oprø...

Sangen i knoglerne af Diana Gabaldon Læs online på Bookmate

Sangen i knoglerne rummer stærke portrætter af historiske karakterer fra Benedict Arnold til Benjamin Franklin og er et pragtværk af fantasi, indsigt og eventyr - en roman, der giver genlyd i sindet, længe efter at den sidste side er vendt.

RELATEREDE BØGER

Pas på mig, Melvin!
Korsmesse
Medicinske og kirurgiske cases - 2. udgave
FC Fodboldvenner 4 - Kampstart
إحساسٌ بالذنب - الفصل الخامس
Kys din kone: Ægtemandens hobbybog
Fodbold - VM Argentina 78
Vegansk med 7 ingredienser
Strukturalisme
De tre tyste - Elaras trøst
Eva
La tempestad
MALIK OG JULEMYSTERIET
Conquistadora
Anna Svärd