Vandring på De Kanariske Øer

UDGIVELSESDATO 14-06-2019
FORFATTER Lis Nielsen
ISBN 9788793867079
FILSTØRRELSE 7,89 MB
FILNAVN Vandring på De Kanariske Øer.pdf
Defalske9ere.dk Vandring på De Kanariske Øer Image
Vulkaner, grønne fyrreskove, månelandskaber, historiske udgravninger og kulturelle seværdigheder. De Kanariske Øer er meget andet end sol- og strandferie, og som vandredestination byder de 7 forskellige hovedøer på et væld af spændende oplevelser.Bogen giver forslag til mindst én uges vandring på hver af øerne for både nybegyndere og mere erfar-ne. Her er masser af inspiration og gode råd til, hvordan man kan organisere en vandreferie på en eller flere af øerne. Hver ø har sit særpræg, som beskrives levende af forfatteren, der kender dem indgående og opfordrer til, at man besøger andet end de traditionelle øer som Gran Canaria og Tenerife.Turene er alle baseret på brug af offentlig transport, så man slipper for selv at køre på de snoede, smalle bjergveje, og de er alle tilgængelige fra de forskellige populære ferieområder, så man let kan veksle mellem dage på stranden og dage i det ofte køligere højland.Vandring på De Kanariske Øer er den eneste bog af sin art på dansk, der omfatter vandreture på alle de 7 kanariske øer – en sådan bog foreligger heller ikke på hverken svensk, norsk, tysk eller engelsk.Om forfatterLis Nielsen har, efter at have stået i spidsen for samarbejdet blandt de europæiske vandrere i ”European Ramblers Association” i 15 år, et solidt kendskab til vandring overalt i Europa. Fra Spanien til Norge, fra Skotland til Tjekkiet – overalt har hun besøgt lokale vandrere og lært nye vandredestinationer at kende. Senest har hun været med til at udvikle en europæisk standart for kvalitetsvandreveje, der i disse år spredes overalt i Europa og i Danmark kendes fra Gendarmstien. Ture med rygsæk og telt er de bedste, men vandreture fra hotel til hotel med bagagetransport kan også være dejlige.E-bogen er lavet i fixed format.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vandring på De Kanariske Øer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lis Nielsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lis Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Billige rejser til De Kanariske øer - Apollo Rejser

Vandring på De Kanariske Øer: Fantastiske vandreoplevelser i unikke landskaber (E-bog, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 6 butikker SPAR på dit køb nu!

Vandring på Gran Canaria - Vagabond Tours

Arnold Busck. Luk. Din kurv

RELATEREDE BØGER

Work and the welfare state
Julen har englelyd
Jag vet att han lever
Krokodillen
City Mazes: Real puzzle maps to complete from Amsterdam to Vancouver
Lazarus
Slangens gave 3
Oslo, Bergen & Norway South
Mord på din ferie
Sommerlys, og så kommer natten
Eclipse