Rød mand - sort mand

UDGIVELSESDATO 02-03-2018
FORFATTER Kim Leine
ISBN 9788702246841
FILSTØRRELSE 8,58 MB
FILNAVN Rød mand - sort mand.pdf
Defalske9ere.dk Rød mand - sort mand Image
Rød mand/Sort mand er en selvstændig efterfølger til Kim Leines prisbelønnede bestseller Profeterne i Evighedsfjorden.Rød mand/Sort mand er en stor fortælling om koloniseringen af Grønland i 1728, om præsten Hans Egede og åndemaneren Aappaluttoq, om vældige naturkræfter, død, druk og ondskab, om mødet mellem to kulturer, om fædre og sønner, og to mænd, der kæmper om en drengs sjæl, og de djævle, der driver os mod døden og fortabelsen eller forklarelsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Rød mand - sort mand er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kim Leine. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kim Leine bog online og også downloade det gratis!

Find Kim Leine på DBA - køb og salg af nyt og brugt

Rød mand/Sort mand er en selvstændig efterfølger til Kim Leines prisbelønnede bestseller Profeterne i Evighedsfjorden. Rød mand/Sort mand er en stor fortælling om koloniseringen af Grønland i 1728, om præsten Hans Egede og åndemaneren Aappaluttoq, om vældige naturkræfter, død, druk og ondskab, om mødet mellem to kulturer, om fædre og sønner, og to mænd, der kæmper om en drengs ...

Rød Mand / Sort Mand, Kim Leine, - dba.dk - Køb og ...

Rød mand/Sort mand er en storslået historisk roman om det første møde mellem danskere og grønlændere i starten af 1700-tallet. Om brutale sammenstød mellem præster og hedninge, om kærlighed, død og ondskab og de kræfter, der driver os mod mørket eller lyset. Rød mand/Sort mand er en selvstændig efterfølger til Kim Leines prisbelønnede bestseller Profeterne i Evighedsfjorden. . .

RELATEREDE BØGER

Malala
Jan - nattens mysterier
Kampen om sværdet
Frejdis Eriksdottir
Faldet
Ildprøven
Den hvide død
France Railway & Road
Kingo CCC
Vildtarter og jagttider