Indre Ro og Harmoni

UDGIVELSESDATO 15-12-2011
FORFATTER Torben Rif
ISBN 9788791019227
FILSTØRRELSE 8,46 MB
FILNAVN Indre Ro og Harmoni.pdf
Defalske9ere.dk Indre Ro og Harmoni Image
Six healing sounds Qigong (Liu Zi Jue) er en kombination af øvelser og lyde/vibrationer. Systemet er et af de klassiske Qigong systemer.Hver enkelt lyd er forbundet med et af de vigtige organer i kroppen. Øvelserne skaber balance mellem kroppens organer og alle de funktioner de har, ifølge den kinesiske tankegang om Qi og meridianer.Lydene bliver på udånding brugt til at udskille gammel, brugt eller dårlig Qi fra kroppen og frisk Qi indtages på indånding. Lyde bliver af mange Qigong udøvere brugt til at rense organerne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Indre Ro og Harmoni blev skrevet den 15-12-2011 af forfatteren Torben Rif. Du kan læse bogen Indre Ro og Harmoni i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Torben Rif.

Naturlig Harmoni - Zoneterapi og massage

Jeg har valgt at blande forskellige teknikker fra begge uddannelser, og fået en række unikke behandlinger ud af det. Jeg bruger mig selv meget i mine behandlinger, og elsker at se resultatet. Klinikken holder til i husets forhenværende garage, og er indrettet med fokus på ro, harmoni og positiv energi. Her er plads til grin, gråd, og snorken.

Indre Harmoni

Indre Ro og Harmoni: Six Sounds Qigong (Forfatter: Torben Rif, Forlag: Torben Rifs Taichi Skole, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788791019227)

RELATEREDE BØGER

Algernon
FC Mezzi 7: Mini-DM
Vart hjärta har sin saga
Struensee - Til nytte og fornøjelse
Tankens pioner
Tjejerna på ridklubben 3 - Hella, Helmut och Klärchen
Klub 4 - Tyve i natten, Blå Læseklub
Frihamnsbranden
Smuk som et nakkeskud
Drømmen om Insulinde - breve i udvalg
Lui i et ishus
Mogensen og Kristiansen. I Maskinrummet