Opfindsomhed

UDGIVELSESDATO 10-02-2014
FORFATTER Lene Tanggaard
ISBN 9788702158960
FILSTØRRELSE 6,60 MB
FILNAVN Opfindsomhed.pdf
Defalske9ere.dk Opfindsomhed Image
Vi har brug for flere opfindsomme Georg Gearløs-typer, som kombinerer kreativ skaberglæde med nytænkning. De har nemlig den nødvendige opfindsomhed, som skaber nye produkter og nye forretningsmodeller, og som får forskningen til at søge nye veje. Opfindsomhed er en forudsætning for innovation, og heldigvis kan vi alle sammen lære at blive mere opfindsomme, og vi kan blive bedre til at få andres opfindsomhed til at blomstre.Professor Lene Tanggaard skitserer i denne korte bog, hvad vi skal gøre for at fremelske opfindsomheden hos os selv og andre.Bogen er en del af High Performance-serien. Det er korte og præcise bøger, og seriens omdrejningspunkt er menneskers udfoldelse og præstation med fokus på ledelse, motivation og viljen til at gøre sig umage.Lydbogen er indlæst af Peter Carstens.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Opfindsomhed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lene Tanggaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lene Tanggaard bog online og også downloade det gratis!

Elskovs Opfindsomhed | Det Danske Filminstitut

300 gram culottesteg og 2 dl opfindsomhed: Sådan laves et afhugget hoved til 'Historien om Danmark' Der skulle tænkes kreativt, da filmholdet skulle indspille en af de mere grusomme scener til ugens afsnit om 1700-tallet. Af Laura Kirkebæk-Johansson. 1. okt 2017. Bemærk: artiklen er mere end 30 dage gammel.

Elskovs Opfindsomhed | Det Danske Filminstitut

Om tilsætning og opfindsomhed - en pædagogisk antropologisk undersøgelse om begrundelser i socialpædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. Begrundelser for socialpædagogisk indsats for mennesker med funktionsnedsættelser. Indhold

RELATEREDE BØGER

Alkymi
Lusk og ugerninger
Eskorta - opowiadanie erotyczne
The Ice
K jak Klara 13 - Czy jest tu ktoś?
Journalist af karsken bælg
Intet mindre end døden
Syd for floden
I ly af mørke
Kanuld på Mammutsletten
Et venskab
Lusk og ugerninger
Erling Kristensen: Nærbillede af et digterliv
Duden (1) - Die deutsche Rechtschreibung
Inden april
Appeltilladelser
Teddy til salg
Niels Lyhne
Transparent Portuguese
Budapest City Map