Lasse Flapøre

UDGIVELSESDATO 23-10-2015
FORFATTER Viveca Lärn
ISBN 9788711480519
FILSTØRRELSE 9,71 MB
FILNAVN Lasse Flapøre.pdf
Defalske9ere.dk Lasse Flapøre Image
Mimmi er otte år gammel og bare så lykkelig. Hun har nemlig juleferie. Hendes bedste veninde Roberta er ude at rejse, så det er godt, at hendes ven Lasse fra Nordsverige kommer på besøg. Lasses ører stritter en smule, men det synes Mimmi bare er sødt. Men hendes klassekammerater Janna og Linda driller ham og kalder ham Flapøre. Det synes Mimmi er tarveligt, for Lasse er hendes allerbedste drengeven.Viveca Lärn (f.1944) er én af de mest læste og anerkendte svenske børnebogsforfattere i nyere tid. Hun har udgivet over 40 børnebøger og har modtaget flere priser herunder den prestigefyldte Astrid Lindgrenpris. Bøgerne om Mimmi og Eddie er blandt hendes mest kendte og læste børnebøger.Bøgerne om Mimmi er en sjov og spændende børnebogsserie til børn i 5-9 årsalderen.Serien handler om pigen Mimmi, der bor med sine forældre i Sverige. I bøgerne fortæller Mimmi om sin hverdag, sin veninde Roberta og alle deres sjove oplevelser sammen. Alle bøgerne kan læses selvstændigt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Lasse Flapøre blev skrevet den 23-10-2015 af forfatteren Viveca Lärn. Du kan læse bogen Lasse Flapøre i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Viveca Lärn.

ThomasJRzzzzzzM: 2007

I andre generasjon følger vi Askild og Bjørks tre barn, spesielt fortellerstemmens far, Flapøre (kan nok best oversettes til Flagreøre; jeg har lest den danske originalen og aner ikke hva han heter på norsk). I tredje generasjon får vi historien til bokas fortellerstemme, malerspiren Asger.

楽天ブックス: 著者名:Viveca Lärn の検索結果

Lasse flapøre (bog) af forfatteren Viveca Lärn | Oprettet fra inventtable | Mimmi er otte år gammel og bare så lykkelig. Hun har nemlig juleferie. Hendes bedste veninde Roberta er ude at rejse, så det er godt, at hendes ven Lasse fra No

RELATEREDE BØGER

Ufred
Fra socialstat til minimalstat Bind 1-2
Den amerikanske borgerkrig
King fra de store skove
Konditorkager, som alle kan bage
En af os dræber
Martin Luther - Den store Katekismus
Urene i Rørby
Fødselsdag med kagen
Med stav i hånd
Tidens flod