Fra et hjørne af Martin

UDGIVELSESDATO 27-09-2018
FORFATTER Ann Carina Schødt
ISBN 9788793678422
FILSTØRRELSE 5,36 MB
FILNAVN Fra et hjørne af Martin.pdf
Defalske9ere.dk Fra et hjørne af Martin Image
Alle tror, at det er en ubetinget fordel at være begavet, men Martin kender bagsiden af begavelsen og ville hellere være helt almindelig. Udadtil ligner han en succes, men indeni er følelsen en helt anden.Som ung på gymnasiet holder han lav profil og tager kun med til festerne for ikke at blive stemplet som stræber, mens han i hemmelighed er forelsket i Nina, der er meget ældre end ham.Som voksen har han alt det, man skal have: Partnerstatus i et travlt arkitektfirma, en stor villa tæt på havet og byen, en kone og to døtre. Men en lørdag morgen har hans kone forladt ham uden forklaring, og Martin er ladt tilbage med døtrene og sit indre kaos.FRA ET HJØRNE AF MARTIN er første roman af tre om den begavede Martin og hans familie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Fra et hjørne af Martin er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ann Carina Schødt. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ann Carina Schødt bog online og også downloade det gratis!

Fra et hjørne af Martin (Hæfte, 2018) • Se priser (8 ...

På en lang fremlægning fra Høgh smuttede Erik Bo Andersen alene igennem og afsluttede mod det lange hjørne, men Per Poulsen reddede fornemt til hjørne. Kort efter tæmmede Erik Bo et indlæg fra Jan Pedersen og fyrede fladt af med venstre, men igen var Per Poulsen på plads.

Fra et hjørne af Martin (Bog, Hæftet, Dansk) af Ann ...

Det kan ofte være en udfordring at møblere et hjørne. Med dette praktisk skrivebord fra Jox kan børneværelset gulvareal udnyttes maksimalt. Skrivebordet har en skuffe i midten samt to rum i siderne, så barnet hurtigt kan finde sine ting og lægge dem til side igen. Bordet har tre stabile ben og er fremstillet af fyrretræ og MDF.

RELATEREDE BØGER

Søren Kierkegaard - Citater
Paranoia på film
Hyænernes år
Spasser hund kanin
Sneen var sort
Blå
117 ting fra hverdagen du helt sikkert også hader
더티 닥터 - 섹시 에로티카
Manden midtimellem
Tina og Basse
Pruttebukser og båthorn