Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange

UDGIVELSESDATO 01-01-1900
FORFATTER Johann Wolfgang von Goethe
ISBN 9788787505055
FILSTØRRELSE 5,36 MB
FILNAVN Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange.pdf
Defalske9ere.dk Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange Image
Goethe har demonstreret sit mesterskab ved i denne lille fortælling at nedlægge en livsfilosofi, som i lige høj grad kan anvendes på et menneske, en verden og et univers. Eventyret er et kunstværk i sig selv, men det er ikke nok til at motivere dets stadige genoptryk. Det skyldes historien i al sin snørklede romantik om Kongesønnen, sjælen, der må over glemslens flod for at forenes med sin elskede, sin himmelske anima. Slangen, bevidsthedsbroen, der fører ham over. Og til sidst bryllupet, forløsningen, der genopretter den paradisiske tilstand.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Johann Wolfgang von Goethe. Med webstedet defalske9ere.dk læses Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange online nu så nemt!

Den hvide slange - Grimm

Eventyret om den grønne slange og den skjønne lilje (originaltittel Das Märchen) er et eventyr av Johann Wolfgang von Goethe, først utgitt i 1795 i Friedrich Schillers magasin Die Horen. Eventyret skildrer i billedlig form Goethes inntrykk av Schillers Om menneskets estetiske oppdragelse i en rekke...

Eventyret om den hvide lilje og den grønne slange Læs online...

Read Vann og land from the story Eventyret by lima1233 with 30 reads. mamma, kaja, pappa. Dette handler om Kaja Petersen som har to foreldre som er eventyrere, det skjer det verste med dei som kan skje med noen Slangen forvandler seg, den forvandler seg til ein havmann. Med ein lang og fin hale.

RELATEREDE BØGER

Udsigt til Kronborg
Samlede skrifter. Bind 2
Serotonin
Testament pana Kinga
Operation Fritham
De skandaløse
Eventyr på Guldkysten
Endeløs nat
Чистильщик 3: Куртка
Turen Går Til Bruxelles & Belgien
Flucht von Burg Ravensmoor
Tilgive - og bevare sit hjerte
Das Feuerzeug und andere Märchen - Tysk/German
Mesterdetektiven 1: Kvælersekten
Templets sidste hemmelighed
Her fra min himmel.
Ryttarkåren i Oslo
Da krigen var forbi
Tilfældets kyst